Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă, de fapt, Maia Morgenstern. Actrița a recunoscut!

Câți bani câștigă, de fapt, Maia Morgenstern. Actrița a recunoscut!

GALERIE FOTO (6) Câți bani câștigă, de fapt, Maia Morgenstern

Câți bani câștigă, de fapt, Maia Morgenstern. Celebra actriță este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar publicul se bucură întotdeauna de prezența ei. Ani de zile, actrița a muncit pentru a ajunge unde este astăzi, motiv pentru care vedeta câștigă lunar o avere.

Câți bani câștigă, de fapt, Maia Morgenstern. Actrița a recunoscut!

Câți bani câștigă, de fapt, Maia Morgenstern. Una dintre cele mai apreciate actrițe din România este Maia Morgenstern. Actrița a reușit să aibă roluri importante în pelicule internaționale, fiind apreciată și în alte țări. Maia Morgenstern, în vârstă de 58 de ani se bucură în prezent de viața sa alături de familia sa, dar și de ceea ce a lăsat în urma ei. Cu toții ne-am întrebat câți bani câștigă, de fapt, Maia. Ei bine, a venit momentul adevărului, iar actrița a recunoscut! Doamna teatrului românesc muncește de aproape 40 de ani pe scena teatrului românesc. Potrivit acesteia, când a dat examenul pentru a intra la facultatea de actorie nu a intrat din prima, așa că a fost nevoită să muncească mult și să depună multe eforturi. Dar acestea i-au adus multe împliniri de-a lungul timpului și au ambiționat-o să devină mai bună și să viseze la roluri mari.

Cu timpul, Maia Morgenstern a devenit una dintre actrițele de referință din România și o personalitate de la care oamenii au ce învăța. De la un timp, actrița este și mananger la Teatrul Evreiesc de Stat din București, și se știe că directorii teatrelor din București, aflate în subordinea Primăriei Capitalei sau a Ministerului Culturii, primesc venituri considerabile lunare, pentru funcțiile pe care le ocupă, dar și pentru drepturile de autor.

Revenind la veniturile lunare, potrivit declarației de avere a actriței din 2019, sumele primite de aceasta vin din salarii și drepturi de autor. Maia Morgenstern a primit suma de 107.288 de lei de la Teatrul Evreiesc, 20.040 de lei din salariul la Universitatea Hyperion, 685.665 de lei din drepturile de autor şi 6.205 euro din premiile obţinute. Așadar, Maia a obținut în total suma de 180.000 de euro în 2019, iar salariul ei în lunile 2019 au fost în valoare de 15.000 de euro. De asemenea, nici economiile sale nu sunt mai prejos. Actrița deține mai multe conturi în lei și euro, unul de 1.647.957 lei, iar altul de 63.000 de euro. Maia Morgenstern mai deține trei terenuri în București, o casă și două apartamente.

Maia Morgenstern a devenit rapid una dintre actrițele de succes

Prima oară nu a intrat la Facultatea de Teatru, dar ulterior a reușit. Maia Morgenstern a reușit să devină într-un timp scurt una dintre cele mai de succes actrițe, fiind ajutată de o frumuseșe unică. În timpul perioadei de pandemie, Maia a declarat că așteaptă pensia cu nerăbdare.
bitoare. Acum, când teatrele s-au închis, Maia Morgenstern spune, cu umorul ce o caracterizează, că nu mai aşteaptă decât pensia. ”Aştept pensia. E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani. Amurgul e violet. Aştept pensia. Merit.„, a spus plină de umor actrița Maia.  Morgenstern.

Maia Morgenstern a fost căsătorită cu actorul Claudiu Istodor, dar au divorțat în urmă cu 21 de ani. Recent, cei doi au decis să se împace și să-și mai dea o șansă după ce s-au reîntâlnit pe platourile de filmare. Cei doi au împreună un băiat, pe Tudor Istodor, în vârstă de 36 de ani.  Perioada de izolare i-a apropiat mult mai mult pe cei doi, iar acum locuiesc împreună. ‘Relația cu Maia e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă, în sensul că ne spunem lucruri mai fără menajamente despre ce avem de lucru. Am ajuns uneori și la mici conflicte, care s-au terminat în aceeași zi, evident, nu aveau de ce să dureze. Relația cu Maia e foarte bună’, spunea Claudiu Istodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: