Redactia.ro
Home » TV » Cum arată Cabiria, fiica actriței Maia Morgenstern?

Cum arată Cabiria, fiica actriței Maia Morgenstern?

GALERIE FOTO (4) Cabiria, fiica actriței Maia Morgenstern

Pe actriță o știe și o îndrăgește toată lumea, însă puțini știu că ea este mamă a trei copii. Doi dintre ei chiar colegi de scenă cu ea! Haideți să-o cunoaștem, astăzi, pe Cabiria, fiica actriței Maia Morgenstern.

Maia Morgenstern, mamă a trei copii

Celebra actriță a trecut prin două mariaje, ambele soldate cu divorț. Primul, însă, a fost de durată și i-a dăruit trei copii minunați: Tudor Istodor, Eva Leea Cabiria Istodor și Ana Isadora Istodor.
Cea mijlocie a făcut, de curând, senzație în presa românească, grație talentului actoricesc. Adolescenta de 20 de ani pare să-i fi moștenit pasiunea mamei sale pentru arta teatrală. Ea a debutat, anul trecut, pe scenă, alături de mama sa, dar și de fratel ei, Tudor.

Vorbind despre emoția de a-i avea pe cei doi copii drept colegi de scenă, Maia a recunoscut că a fost destul de șocant. “A fost emoționant, tulburător, exercițiu suprem de generozitate. Ca actor – vorbesc despre mine și nu dau gen definiții generale și sentințe – evident îți dorești și e normal să atragi atenția asupta ta prin însăși condiția de actor. Ești pe scenă, ești în fața publicului, vrei atenție, toți ochii să fie ațintiți asupra ta, a ceea ce faci, a ceea ce construiești, – jucând cu copilul meu pe scenă, fie că vorbim de Tudor, fie că vorbim de Cabiria, instinctul matern și instinctul de actor sunt doi vectori cu direcții total diferite, chiar antagonice.”, recunoștea actrița de 52 de ani.

Cabiria, fiica actriței Maia Morgenstern, a studiat actoria

Cabiria a studiat Actoria la Cluj și e bucățică ruptă din mama sa. Vorbește cu dezinvoltură despre ceea ce o pasionează și speră la o carieră pe scenă. Pe pagina ei de Facebook, Cabiria Morgenstern postează frecvent imagini din spectacolele în care este repartizată, ca studentă, şi de la diferite festivaluri de teatru, prilej pentru noi să observăm cât de mult a crescut fiica Maiei.

Cât despre aspectul ei fizic, Cabiria, fiica actriței Maia Morgenstern, are părul negru și bogat, ușor ondulat, asemenea mamei sale. La fel de frumușică e și surioara ei mai mică, Isadora. Despre aceasta din urmă, Maia spune, însă, că e interesată mai degrabă de psihologie decât de actorie.

Citește și Pe Narcisa Suciu o știe toată lumea, dar stai s-o vezi pe fiica ei!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: