Redactia.ro
Home » Monden » Pe Narcisa Suciu o știe toată lumea, dar stai s-o vezi pe fiica ei!

Pe Narcisa Suciu o știe toată lumea, dar stai s-o vezi pe fiica ei!

GALERIE FOTO (10) narcisa suciu fiica

De mai bine de nouă ani, Narcisa Suciu locuiește alături de familia sa în Finlanda. Se întoarce, într-adevăr, din când în când în țară, însă traiul de zi cu zi și-l duce departe de țara natală. Acolo, ea și familiei ei și-au făcut un rost. Narcisa participă la evenimente ale comunității locale, soțul său cântă, iar fiica artistei studiază artele plastice.

Cum arată fiica Narcisei Suciu?

Daria este singurul copil al artistei și provine din mariajul anterior al acesteia. Aceasta avea doar 12 ani când mama sa l-a cunoscut pe renumitul artist etno Veikko Miettinen și a hotărât să plece în Finalanda. În prezent, Daria are 21 de ani și este o tânără independentă, talentată și incredibil de frumoasă.

Daria studiază artele plastice la Helsinki și s-a adaptat perfect noii sale vieți în ultimii nouă ani. De mai mulți ani, tânăra este implicată în zeci de proiecte umanitare și-și face mama mândră zi de zi. Roșcată natural, înaltă și cu o siluetă ca trasă prin inel, Daria este frumoasă foc.

Narcisa Suciu, mândră de fiica ei

„Ea e frumoasă, deșteaptă, elegantă și bună. E talentată și muncește cu pasiune pentru ce-și dorește să obțină, iar asta implică și plecatul de acasă. Eu, la vârsta ei, eram veșnic nepieptănată, veșnic îmbrăcată-n negru, veșnic încălțată-n bocanci și aveam sigur de cântat undeva. Nu-mi imaginam că o să vina ziua asta, mi se părea că viața are alte planuri cu mine. Trebuie c-am făcut ceva bun în lumea asta de-am ajuns să fiu mama ei’, scria Narcisa Suciu pe Facebook la momentul plecării Dariei la studii.

Daria este atrasă de arta fotografică și visează la o carieră în acest domeniu.

Citește și Marea actriță Ileana Stana Ionescu împlinește 83 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: