Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă lunar polițistul Godină: „Mulți nici nu visează la un salariu ca al meu”

Câți bani câștigă lunar polițistul Godină: „Mulți nici nu visează la un salariu ca al meu”

Mesajul acid al lui Marian Godină

Celebrul polițist, Marian Godină, a dezvăluit ce salariu are. Omul legii a dat cărțile pe față și a explicat de ce primește această sumă. De altfel, Marian Godină este de părere că alții visează la salariul său.

Câți bani câștigă lunar polițistul Godină

Marian Godină nu se ferește să spună ce salariu net încasează lunar de la Poliția Română. Omul legii a dezvăluit pe blogul său că primește o sumă la care unii visează, informează okmagazine.

Marian Godină a mărturisit că în ultima lună din 2020 a luat 4700 lei salariu, în mână, de la Poliția Română.

”Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a scris Marian Godină pe blogul personal.

Faimosul polițist a explicat cititorilor că muncește și în weekend-uri pentru a primi acești bani și a precizat, totodată, că i-ar fi rușine să iasă în stradă să ceară un salariu mai mare, în condițiile în care sunt unii oameni care nu au loc de muncă din cauza pandemiei și care nici nu-și permit să viseze la o sumă ca a lui.

 „Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba. (…) Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a ,mai precizat Marian Godină.

Nu este prima oară când Marian Godină dezvăluie ce salariu are. Și în anul 2017 Marian Godină a mărturist ce salariu net lua pe atunci, nu mai mult de 3045 lei.

Marian Godină, atacat cu un cuțit și spray lacrimogen

În urmă cu doi ani, chiar de Ziua Națională, Marian Godină a sărit în apărarea unei femei și a fost atacat cu un briceag și spray lacrimogen de invidul care a agresat-o pe aceasta.

„Am observat o femeie care plângea, fiind ținută de braț de un bărbat (…) Ne-am uitat insistent spre femeie, dându-i ocazia să ne ceară ajutorul. Nu a făcut-o (…) Am observat că bărbatul a îmbrâncit-o, motiv pentru care i-am spus lui Claudiu (prietenul meu) să ne întorcem să vedem ce se întâmplă. Am abordat-o pe femeie și aceasta ne-a spus că abia ce și-a luat două palme. Prietenul meu l-a îndepărtat pe bărbat împingându-l. Am observat că bărbatul și-a băgat mâna în buzunar, moment în care i-am spus că sunt de la poliție, că voi suna la poliție și că îl rog să scoată mâna din buzunar și să o țină la vedere. Bărbatul s-a conformat, a scos mâna din buzunar, dar cu tot cu un briceag pe care l-a și deschis. Din celălalt buzunar a scos un spray, iar acum stătea amenințator spre noi, având într-o mână briceagul, iar în cealaltă spray-ul (…)Așa că m-am îndepărtat de el, am strigat la Claudiu să facă același lucru, iar pe femeie am luat-o lângă mine. I-am spus omului să se calmeze și să lase cuțitul jos, timp în care am scos telefonul și am sunat la 112. Se întâmpla asta azi, 1 decembrie, la ora 16.33”, a dezvăluit Marian Godină în urmă cu doi ani.

Marian Godină este de 14 ani polițist. În anul 2018 s-a căsătorit cu Georgiana Dascălu, după ce a cerut-o de soție pe 1 decembrie 2018. Marian Godină a devenit celebru în mediul online, datorită felului său de a spune lucrurilor pe nume. El a scris și cărți de-a lungul timpului. Prima a fost ”Flash-uri din sens opus”, iar după aceasta au mai urmat altele pentru copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: