Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul acid al lui Marian Godină pe Internet: „Numai gunoaie”

Mesajul acid al lui Marian Godină pe Internet: „Numai gunoaie”

GALERIE FOTO (2) Mesajul acid al lui Marian Godină

Este, probabil, cel mai cunoscut polițist din România. Și numai datorită faptului că deține o alpaca ori că a scris o carte, ci și pentru că ironizează, des, clasa politică din România.

Mesajul acid al lui Marian Godină referitor la Cumpănașu

De curând, acesta a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care apar mai multe figuri celebre din spațiul public. Imaginea este însoțită de un mesaj dur, ironic, la adresa acestora.

Marian Godină a intrat în posesia unei fotografii mai vechi, în care apar laolaltă Rovana Plumb, Viorica Dăncilă, Alexandru Cumpănașu, Florin Iordache și Valeriu Zgonea. „Ce de gunoaie in poza asta. La bidoanele alea de jos ma refer…chiar…observa cineva ce apa minerala e aia?”, a fost mesajul care însoțea această postare pe contul lui de Facebook.

 

Ironia referitoare la declarația de avere a lui Cumpănașu

 

Ironia constă în faptul că Borsec, marca sticlelor de pe jos, a acordat sume considerabile lui Cumpănașu, potrivit declarației lui de avere. „Din cei 29.000 de euro pe luna, câștigați de Cumpănașu împreună cu soția sa anul trecut – 3000 E provin de la compania care îmbuteliază Borsec (Romaqua Grup), condusă de peste un deceniu de câțiva ofițeri de spionaj.”

Amintim că declarația de avere a lui Cumpănașu a creat o adevărată isterie în rândul internauților. Conform ei, unchiul Alexandrei Măceșanu a avut, anul trecut, un câștig anual de 1,1 milioane de lei. Adică, aprox. 19.000 de euro pe lună. Asta în timp ce soția lui are un venit de 10.000 de euro pe lună.

Citește și Alexandru Cumpănașu, cel mai bine plătit semi-bugetar din România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: