Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă Lupu Rednic ca ofițer în Ministerul de Interne. Pare de necrezut!

Câți bani câștigă Lupu Rednic ca ofițer în Ministerul de Interne. Pare de necrezut!

GALERIE FOTO (3) Câți bani câștigă Lupu Rednic ca ofițer în Ministerul de Interne.

Câți bani câștigă Lupu Rednic ca ofițer în Ministerul de Interne. Spre surprinderea tuturor, Lupu Rednic câștigă mai bine ca ofițer MAI decât ca solist, iar diferența dintre venituri este destul de mare. Lupu Rednic cântă de foarte mulți ani alături de soția sa, Cornelia. Despre ce sumă este vorba?

Câți bani câștigă Lupu Rednic ca ofițer în Ministerul de Interne. Pare de necrezut!

Câți bani câștigă Lupu Rednic ca ofițer în Ministerul de Interne. Solistul de muzică populară maramureșeană cântă alături de soția sa, Cornelia, de mulți ani. Cu toate astea, Lupu Rednic câștiga mai mulți bani ca ofițer în Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit ultimei declarației de avere completă a soților Rednic, cei doi dețin un teren și o casă la Sighetu Marmației, un apartament în Capitală, un BMW, dar au și datorii de 82.000 de euro la bănci. În declarație scrie că artistul câștigă lunar 5.522 de lei ca ofițer MAI, în timp ce din muzică a primit doar 1.180 de lei lunar. Soția sa, Cornelia, a adunat 33.016 lei din drepturi de autor și alte contracte.

Motivul pentru care Lupu Rednic și Cornelia nu au copii

Pe scenă, Lupu Rednic, 51 ani și Cornelia, 44, sunt energici, veseli și reușesc să le cucerească inimile oamenilor. Amândoi sunt puși pe glume și cu zâmbetul pe buze. Cei doi sunt împreună de mai bine de 30 de ani, ceterașul îndrăgostindu-se de Cornelia pe când era în clasa a X-a. Lupu a spus mereu cât de mult își respectă soția și cât de mult o iubește. Cu toate astea, cei doi nu au devenit părinți, din cauza carierei. „Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a spus Cornelia Rednic.

Cei doi au recunoscut fără perdea că au fost săraci în tinerețe, dar au muncit din greu pentru a ajunge unde sunt astăzi.„Noi, când am plecat la drum, am fost niște oameni simpli, chiar săraci. Eu, după clasa a X-a, am renunțat la scoală si m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama ca nu e bine, m-am întors la scoală, mi-am terminat studiile, apoi am făcut si facultatea, pe toate pe rând. Am fost prieteni cam opt luni de zile și apoi ne-am căsătorit. După ce am terminat clasa a X-a, ne-am căsătorit. Asta a fost destinul omului. (…). Sa am un copil de 16 ani și sa-mi zică asta… (n.r.: ca se mărita).”, a mărturisit Cornelia Rednic .

Pe măsură ce anii au trecut, cei doi au părăsit locurile natale și s-au mutat în București. Deși au câștigat notorietate, artiștii de pe Valea Izei și-au ținut relația departe de ochii curioșilor. „În primul rând, trebuie să te căsătorești din iubire și din respect, să ai toleranță față de perechea ta. Acest lucru este valabil în orice, să-i tolerezi nervii, defectele, pentru că fiecare are defecte. Avem nevoie ca oamenii să se tolereze, să treacă cu înțelepciune peste momentele dificile din viață. Este singura rețetă și nu e un secret! Pentru că este extraordinar să ai un om lângă tine’, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: