Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani câștigă un cerșetor în România, în doar câteva ore? Din puținul fiecăruia se strâng sume colosale!

Câți bani câștigă un cerșetor în România, în doar câteva ore? Din puținul fiecăruia se strâng sume colosale!

Câți bani câștigă un cerșetor în România, în doar câteva ore? Din puținul fiecăruia se strâng sume colosale!

Câți bani câștigă un cerșetor în România, în doar câteva ore? Din puținul fiecăruia se strâng sume colosale! Iată detaliile!

Câți bani câștigă un cerșetor în România, în doar câteva ore?

V-ați pus vreodată întrebarea „câți bani câștigă un cerșetor în România, în doar câteva ore?”. Vă va surprinde să aflați că din puținul fiecăruia, cerșetorii reușesc să câștige, uneori, mai mult decât un pensionar care a muncit o viața întreagă!

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenții au identificat și percheziționat pe bulevardul Ștefan cel Mare din Iași un cerșetor, în scaun cu rotile, în fața căruia se opreau o mulțime de trecători care din milă îi dădeau bănuți. Totuși, bănuții adunați rezultau o sumă colosală! Oamenii legii au rămas șocați când au văzut câți bani poate să câștige acesta în doar câteva ore.

Cerșetorii strâng sume colosale!

Potrivit polițiștilor locali din cadrul Serviciului Intervenții, din Iași, în urma controlului corporal efectuat, cerșetorul aflat în scaunul cu rotile deținea suma de 463 de lei:

„Menționăm faptul că persoana în cauză nu a putut prezenta un document care să ateste că este inapt pentru a munci. Poliția Locală Iași roagă cetățenii municipiului, dar și turiștii să nu mai încurajeze fenomenul cerșetoriei”, au transmis polițiștii locali, potrivit bzi.ro.

Oamenii legii fac apel la populație să nu mai dea bani oamenilor străzii, deoarece încurajează cerșetoria.

Potrivit Codului Penal, art. 326, fapta persoanei care, având capacitatea de a munci, apelează în mod repetat la mila publicului, cerând ajutor material, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 ani.

 

Sursa foto: romaniatv.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: