Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani cere Isabela la divorțul de Daniel Onoriu: „Mi se pare absolut normal şi firesc pentru că eu am muncit în timp ce el stătea pe canapea”

Câți bani cere Isabela la divorțul de Daniel Onoriu: „Mi se pare absolut normal şi firesc pentru că eu am muncit în timp ce el stătea pe canapea”

Câți bani cere Isabela la divorțul de Daniel Onoriu

Iată câți bani cere Isabela la divorțul de Daniel Onoriu. După zvonurile din presă, fosta parteneră a pilotului de raliuri a rupt tăcerea!

Câți bani cere Isabela la divorțul de Daniel Onoriu

Isabela Onoriu a vorbit cu inima deschisă despre principiile și așteptările pe care le are în urma despărțirii de Daniel Onoriu. Aceasta susține că nu are nevoie de milă sau de cadouri din partea fostului partener de viață, ci doar de ceea ce i se cuvine legal din timul căsniciei. Totodată, aceasta infirmă afirmațiile Rebecăi Onoriu, mătușa pilotului de raliuri care susține că parteneră de viață a lui Daniel Onoriu vrea bani în schimbul libertății lui:

„Eu nu i-am cerut lui absolut niciun ban. Vreau să clarific chestia asta. Nu a fost discuţie de bani ca să iasă din arest. Eu i-am cerut partajul, lucru care mi se pare absolut normal şi firesc pentru că eu am muncit în anii aceştia, în timp ce el stătea pe canapea şi se uita la filme şi se juca jocuri acasă, eu eram pe şantier cu muncitorii. Eu nu am stat şi am dormit.

Nu i-am cerut absolut nicio sumă de bani. Eu am medierea făcută, acolo spune clar avocatul, şi implicit eu prin avocat, vreau doar partajul, atât. Nu am cerut „vreau atât ca să ieşi din arest”.

Doamne fereşte, niciodată nu aş face aşa, nu sunt omul care şantajează sau care vrea să obţină ceva prin diverse modalităţi. Nu eu l-am pus să se autodenunţe sau să încalce un ordin. Nu eu. El singur s-a autodenunţat, a sunat la Poliţie din faţa blocului meu, că dacă nu-l arestează, el nu pleacă”, a explicat Isabela la Antena Stars.

Isabela Onoriu: „Îmi trimite mesaje, mă sună, lucru interzis de judecător”

Daniel Onoriu ar agasa-o în continaure pe Isabela, deși nu-i este permis legal să ia legătura cu ea, motiv pentru care riscă să se întoarcă în arest:

„El neavând voie să mai ia legătura cu mine sau să spună diverse chestii, voi lua şi eu măsurile legale. El în continuare îmi trimite mesaje, mă sună, lucru interzis de judecător, dar încerc să iau toate măsurile legale ca să îl opresc din denigrarea asta pe care o face el”, a spus Isabela.

 

Sursa foto: spectacola.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: