Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani cere la o nuntă Elena Merișoreanu. De ce refuză să cânte de Paște

Câți bani cere la o nuntă Elena Merișoreanu. De ce refuză să cânte de Paște

Care este starea de sănătate a Elenei Merișoreanu. Artista este internată la Matei Balș

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România, este recunoscută pentru vocea sa inconfundabilă și prestațiile sale memorabile pe scenă. Cu toate acestea, există anumite momente și ocazii în care artista preferă să renunțe la spectacole, indiferent de suma oferită. Unul dintre aceste momente este perioada sărbătorilor de Paște, când Elena Merișoreanu alege să rămână alături de familie, în ciuda ofertelor atractive.

De ce refuză să cânte de Paște

Elena Merișoreanu a declarat că a luat această decizie în urma experiențelor sale anterioare, când a fost plecată ani la rând în turnee și spectacole. Conștientizând importanța timpului petrecut alături de familie, artista a hotărât să nu mai plece niciodată de acasă de Crăciun și de Paște. Aceste momente sunt dedicate exclusiv familiei, pentru a simți atmosfera plină de căldură și dragoste alături de cei dragi.

Într-o declarație recentă, Elena Merișoreanu a subliniat că nu ar cânta de Paște nici măcar dacă i s-ar oferi o sumă de bani de trei ori mai mare decât cea obișnuită. Motivul acestei alegeri este legat de dorința sa de a se conecta profund cu familia și de a savura fiecare moment al sărbătorilor alături de cei dragi.

Am tot fost plecată, ani la rând, așa că am decis ca, de Crăciun și de Paște, să nu mai plec niciodată de acasă, să stau cu ai mei la masă, să ne simțim bine cu cei dragi. Nu cânt de Paște nici dacă sunt plătită de trei ori mai mult, prefer să stau cu familia.”, a declarat artista pentru playtech.ro.

Câți bani cere la o nuntă artista

Conform informațiilor furnizate de către organizatorii de spectacole, Elena Merișoreanu cere un onorariu de aproximativ 1.500 de euro pentru un eveniment privat precum o nuntă. Cu toate acestea, această sumă nu este determinantă atunci când vine vorba de decizia de a cânta sau nu în perioada sărbătorilor de Paște.

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai îndrăgite artiste

Cariera remarcabilă a Elenei Merișoreanu a fost marcată de succesul său în lumea muzicală românească. De-a lungul deceniilor, Elena Merișoreanu a impresionat publicul cu vocea sa inconfundabilă și cu prestațiile sale de excepție pe scenă. De la începuturile sale în muzică, în anii ’70, când a debutat în cadrul Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia, până în prezent, artista și-a construit o carieră solidă și de succes.

De-a lungul timpului, Elena Merișoreanu a lansat numeroase albume de succes și a susținut concerte memorabile în țară și peste hotare. Cu piese care au devenit repere în muzica românească, precum „Și-așa a trebuit să fie” sau „Am măritat o vagaboantă”, Elena Merișoreanu și-a câștigat locul printre marile voci ale României. Cu o carieră impresionantă și o prezență scenică captivantă, artista continuă să încânte și să inspire publicul din întreaga țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: