Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani cerea Mihai Constantinescu pentru un show

Câți bani cerea Mihai Constantinescu pentru un show

Câți bani cerea Mihai Constantinescu pentru un show

Câți bani cerea Mihai Constantinescu pentru a cânta la un eveniment. Suma este foarte mică în comparație cu unii artiști de la noi precum Dorian Popa sau Alex Velea.

Mihai Constantinescu a MURIT. Din păcate, cântărețul Mihai Constantinescu s-a stins din viață în seara de 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani. Vestea a fost confirmată de soția sa, potrivit România Tv.

Artistul și-a iubit meseria atât de mult încât onorariul pe care îl pretindea pentru un show era foarte mic. Plăcerea de a cânta și încânta publicul ținea locul teancului de bani. În comparație cu alți cântăreți de la noi, Mihai Constantinescu încasa 4.500 de lei. De exemplu, Alex Velea are un tarif de 20.000 de lei pe cântare, în vreme ce Lidia Buble cere 12.000 de lei, iar Dorian Popa 7.200 de lei, conform cancan.ro

Mihai Constantinescu a MURIT

Din nefericire, vestea că Mihai Constinescu a murit, este adevărată de această dată. Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, din cauza unor complicații la inimă. Conform unor surse, artistul a decedat din cauza unui stop cardio-respirator. Artistul făcuse două infarcturi care i-au agravat starea și a trebuit să fie internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Vă reamintim că artistul a fost internat în luna mai după ce a acuzar probleme de respirație. În ultimii zece ani, Mihai Constantinescu a suferit două operații la inimă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini