Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani cheltuie într-o singură zi Alex Bodi, românul anchetat pentru trafic de persoane

Câți bani cheltuie într-o singură zi Alex Bodi, românul anchetat pentru trafic de persoane

Alex Bodi e cunoscut de toată țara pentru toate afacerile controversate, dar și pentru că a fost partenerul de viață al mai multor vedete mondene printre care Bianca Drăgișanu și Ema Uta. Acum, mulți se întreabă câți bani cheltuie într-o singură zi Alex Bodi, românul anchetat pentru trafic de persoane?

Alex Bodi, arestat în mai multe rânduri pentru afaceri ilegale

Omul de afaceri Alexandru Bodi, cunoscut pentru relațiile tumultoase cu personaje din lumea mondenă, a ajuns din nou în arest preventiv la sfârșitul anului trecut. Asta, deși a fost arestat în mai multe rânduri. Omul de afaceri a fost trimis în judecată ultima dată pentru proxenetism și spălare de bani.

Potrivit unor surse judiciare, citate de digi24.ro, Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze. Acesta a fost acuzat şi de o infracţiune de şantaj. Afaceristul ar fi luat victimele și le-ar fi dus în state occidentale – Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia. Ele erau constrânse de mai mulți bărbați să se prostitueze în diverse cluburi. După ce erau transportate în străinătate, tinerele care refuzau să se prostitueze erau sechestrate şi supuse unor violenţe extreme, chiar şi violuri, pentru a fi determinate să nu mai opună rezistenţă, arată procurorii.

Cum se apără Alex Bodi

Într-un live pe contul său de Instagram, Bodi Alexandru Nicolae, pe numele lui întreg, a susținut că măsura de arest preventiv de anul trecut ar fi una radicală. Din punctul său de vedere, un avertisment sau arestul la domicilu ar fi fost potrivit în acest caz.

”Am adus de la doctor cu starea mea de sănătate, hârtii oficiale că trebuia să stau 4-5 zile repaus, dar se pare că lucrurle astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă, nicidecum un avertisment sau poate un arest la domiciliu”, a spus Alex Bodi într-un live în mediul online.

Alex Bodi s-a despărțit recent de Ema Uta

Alex Bodi și Ema Uta nu mai formează un cuplu din aprilie. Anunțul a fost făcut de către cunoscuta vedetă Ema Uta, pe rețelele de socializare. Aceasta le-a dezvăluit fanilor despre situația sa amoroasă actuală. Vedeta a precizat clar că nu mai este cu Alex Bodi.

„Pentru a mă scuti de viitoare posibile „atacuri”, presupuneri, strategii din partea presei sau a altor persoane, declar public că în acest moment nu sunt într-o relație cu cineva”, a fost mesajul transmis de Ema pe pagina sa oficială de Instagram.

„Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el”, spunea Ema Uta cu două luni înainte de despărțire.

Câți bani cheltuie într-o singură zi Alex Bodi

Alex Bodi e mereu văzut în compania femeilor frumoase, în cele mai scumpe locuri. Recent, el a vorbit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre sumele uriașe pe care le cheltuie periodic.

Omul de afaceri Alex Bodi a declarat că nu obișnuiește să țină evidența banilor. El a spus că pentru a-și putea menține stilul de viață este nevoit să cheltuiască până la 40.000 de euro pe lună, caam 1000 de euro pe zi.

 „Nu țin evidența, pentru că zilele diferă, zonele și țările diferă. Nici nu vreau să mă pronunț, să nu sune cumva…Depinde, pentru că eu îmi petrec timpul acasă, mănânc în oraș, merg la cumpărături.

În momentul de față, eu am toate conturile blocate, din cauza arestării mele. Deci, eu nu știu ce bani îmi intră în conturi, pentru că nu se poate. Am de încasat de pe urma unor chirii, firmele. Cheltuiesc pe zi 500-1000 de euro, depinde când ieș, depinde de zi, dacă e weekend. Nu țin evidența, dar se cheltuie banul. Se duc 30-40.000 de euro pe lună, cu ce am de plătit, cu una alta”, a spus Alex Bodi, în emisiunea lui Denise Rifai.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: