Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani fac Bobonete și Celentano? Cei doi actori au reușit să încaseze sume uriașe

Câți bani fac Bobonete și Celentano? Cei doi actori au reușit să încaseze sume uriașe

Câți bani fac Bobonete și CelentaCâți bani fac Bobonete și Celentanono

Câți bani fac Bobonete și Celentano? Fără doar și poate, serialul ”Las Fierbinți„ de la Pro TV este unul extrem de îndrăgit de români. Doi dintre actorii apreciați sunt Bobiță și Celentano, interpretați de Bobonete și Adrian Văncică. Cum au reușit cei doi actori să câștige peste un milion de euro?

Câți bani fac Bobonete și Celentano? Cei doi actori au reușit să încaseze sume uriașe

Câți bani fac Bobonete și Celentano? Serialul Las Fierbinți este unul dintre cele mai urmărite producții din România. Boboneșe și Adrian Văncică sunt actorii care le-au dat viață personajelor Bobiță și Celentano. Aceștia au reușit să-i cucerească pe români, fiind unii dintre cei mai iubiți din serial. Bobonete și Adrian Văncică au reușit să încaseze o sumă de bani uriașă, în urma unui proiect la care lucrează împreună. Mihai și Adrian se ocupă de „Comedy Boys”, o firmă prin care se organizează spectacole și se ocupă de interpretarea artistică. De-a lungul anilor, firma a reușit să le aducă sume mari de bani, chiar dacă în anul 2020 a fost unul foarte greu, cei doi actori nu au simțit pierderea.

Conform ANAF, în anul 2015, cifra de afaceri a fost de 217.440 lei, iar un an mai târziu, a crescut la 1.081.378 lei, iar în 2017, a ieșit o cifră de afaceri de 1.508.730 lei. În anul 2018, firma celor doi avea o cifră de afaceri de 1.160.890 lei. Scăderea cifrei de afaceri a scăzut în 2019, când firma a raportat o cifră de afaceri de 1.063.550, iar în 2020, 285.231 lei. Practic, prin firmă s-au încasat peste 5 milioane de lei. În 2019, cei doi actori au împărțit un profit net de 388.438 de lei, iar în 2018, 430.188 de lei. În 2017 s-a înregistrat un profit net de 89.680 de lei. De asemenea, Bobonete și Adrian Văncică încasează sume importante de bani din proiectul Tv, Las Fierbinți.

Cum a ajuns Bobonete actor fără să aibă studii în teatru

Povestea lui Mihai Bobonete, actorul care îi dă viață cârciumarului Bobiță din ”Las Fierbinți” este una fascinantă. Acesta nu a terminat studiile în inginerie și nici nu are studii de actorie. Actorul a povestit despre viața sa, despre copilărie și depresii. Invitat într-o emisine TV, Bobonete și-a spus povestea de viață. Mihai s-a născut la Craiova, iar cariera mamei, de inginer agronom a fortat familia să se mute la Giurgeni, într-o fermă de stat cu faimă în regimul comunist. Mihai și-a trăit copilăria alături de bunica maternă.

Actorul a început Electrotehnica la Craiova, după ce a terminat liceul la Slobozia, unde a întâlnit-o pe soția sa, Cătălina. Moartea bunicii materne avea să-l determine pe Mihai să rupă orice legătura cu Craiova și cu ingineria. După ce i-a întâlnit pe Octavian Strunilă și Dan Chișu, viața lui Bobonete s-a schimbat radical. Actorul a avut succes în spectacolele de stand up. „Aș zice că s-a întâmplat destul de brusc: am avut un deces în familie (n.r. bunica) care m-a afectat, am hotărît să plec din Craiova. În vara aceea am avut noroc de o întâlnire la Costinești cu Octavian Strunilă, m-am dus la facultate, la București. Am intrat la actorie, doar că eu aveam 23 de ani, colegii mei erau de 18 ani. Toate rolurile mele de examen erau de bătrâni, care aveau copii. Ce să înțeleg din facultate? Dar l-am întâlnit pe Dan Chișu, iar de acolo lucrurile au mers uns. Niciodată nu mi-am dorit să fiu actor”, a povestit Mihai Bobonete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: