Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bobonete și-a descris soția în fața publicului său. Actorul și Cătălina sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani

Mihai Bobonete și-a descris soția în fața publicului său. Actorul și Cătălina sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani

GALERIE FOTO (2)

Mihai Bobonete este mereu pus pe glume, dar nu și atunci când vine vorba despre soția și familia sa. Soarta a fost foarte generoasă cu celebrul comediant, deoarece pe lângă cariera de succes i-a dăruit și o soție minunată, alături de care a clădit tot ce are acum. Întrebat despre secretul relației sale ce durează de mai bine de 30 de ani, actorul a făcut câteva declarații emoționante despre Cătălina, femeia care i-a fost mereu alături și l-a ajutat să devină bărbatul de acum.

Mihai Bobonete a devenit cunoscut în țara noastră datorită serialului „Las Fierbinți”, care încă face serile mai bune spectatorilor săi. A demonstrat că poate fi actor, comediant și gazdă de podcast, dar puțini sunt cei care știu că acesta se bucură de multă fericire și pe plan profesional.

Mihai Bobonete și Cătălina sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani

Are o relație de mai bine de 30 de ani cu Cătălina, femeia care i-a fost alături încă de la începutul carierei sale. Au trecut împreună peste cele mai dificile momente din viață, au evoluat, au crescut împreună, iar viața i-a binecuvântat cu doi copii minunați: un băiețel și o fetiță.

Chiar dacă soția lui Bobonete a preferat de cele mai multe ori să stea departe de camerele de luat vederi, acest lucru nu înseamnă că nu a fost lăudată de partenerul său. Mihai a vorbit cu multă dragoste despre cea care i-a fost mereu alături, semn că-și poartă sentimente deosebit de puternice chiar și acum, după 30 de ani petrecuți împreună.

Mihai Bobonete și-a descris soția în fața publicului său

S-au cunoscut pe când erau doar niște adolescenți, dar au decis să continue în viață unul alături de celălalt. Așa au ajuns în acest punct al vieții, când se bucură de multă fericire și prosperitate. Cu toate că Mihai Bobonete nu știe cu certitudine care este secretul căsniciei sale, se simte foarte recunoscător pentru Cătălina și familia pe care și-a construit-o alături de ea.

„Eu şi Cătălina ne ştim de aproape 30 de ani, aşa că nu vă pot spune ce e acel ceva mai exact care să fie secretul longevităţii unei relaţii ca a noastră, dar trebuie să ştii că doar atunci când simţi adevărata dragoste, doar atunci vei afla că nimic nu mai poate schimba viitorul, şi, asumându-ţi un drum mână în mână cu persoana pe care o iubeşti, totul va fi mai uşor, mai benefic, mai minunat, şi veţi simţi fericirea şi în clipele în care veţi plânge îmbrăţişaţi unul cu celălalt. Cătălina pentru mine a fost, pe rând, şi mamă, şi copil, şi tovarăş, şi duhovnic, şi tot timpul iubita mea şi partea luminată a lunii”, a spus Mihai Bobonete despre căsnicia cu Cătălina în cadrul unui interviu pentru Adevărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: