Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani face Andra Gogan din TikTok și pe ce-i cheltuiește. E cea mai urmărită româncă

Câți bani face Andra Gogan din TikTok și pe ce-i cheltuiește. E cea mai urmărită româncă

andra gogan

Andra Gogan este supranumită prințesa TikTok-ului românesc. Tânăra de 24 de ani poate fi considerată unul dintre idolii tinerei generații, datorită postărilor de pe platformele de socializare.

Peste 10 milioane de oameni din toată lumea îi așteaptă fiecare clip pe TikTok, platforma unde se situează cel mai bine la capitolul popularitate. Dar nici pe Instagram, Facebook sau YouTube nu stă deloc rău și nici la câștiguri financiare.

Andra a câștigat primii bani la vârsta de 5 ani

Pe Insta, Andra e urmărită de peste 940.000 de persoane, iar contul ei de TikTok se bucură de 10,2 milioane de fani, un număr de-a dreptul impresionant, notează Fanatik.

La doar cinci anișori, Andra câștiga deja primii ei bani, dintr-o reclamă în care a jucat, iar la 12 primea un salariu egal cu cel al părinților, după cum ea însăși a mărturisit într-o emisiune tv.

„De la 5 ani îmi câștig bănuții mei, pentru că atunci am făcut prima reclamă voce la TV. La 12 ani eu și fratele meu am ajuns să avem salariul părinților noștri. Acum pot să spun că am un salariu decent, nu este nici prea mic, dar nici prea mare. Nu pot spune o sumă pentru că în fiecare lună se schimbă”, a declarat Andra Gogan.

Sărbătorește 10 milioane de urmăritori la Sala Palatului

Pe 1 decembrie, Andra Gogan își sărbătorește succesul incredibil de pe Internet, pentru prima oară pe scena Sălii Palatului. Andra nu se bucură singură de succes, ci împreună cu fratele ei, Răzvan. Din banii pe care îi câștigă din TikTok cei doi își cumpără lucruri simple.

„Ne cumpărăm chestii. Eu, dacă are succes un serial sau un film pe care îl facem, cumpăr echipament pentru următorul. Dacă are succes un concert, ea își ia haine pentru următorul spectacol.”, a declarat Răzvan pentru Fanatik. „Sau plecăm undeva. Călătorim. Poate plecăm din țară să ne mai dăm un refresh, să mai schimbăm un pic cultura și oamenii.”, l-a completat repede Andra.

Andra Gogan câștigă bani frumoși din social media

Conform celebrului agregator Socialblade, tânăra vedetă are câștiguri lunare cuprinse între 600 și aproape 10.000 de dolari. De exemplu, pe 20 iunie 2021 Andra Gogan a avut peste 200.000 de vizualizări. Conform agregatorului, câștigurile doar pentru acea zi se află undeva în jurul a 133 de dolari.

Dacă înmulțim suma cu 7, câte zile are săptămâna, ajungem la aproape 1.000 de dolari pe săptămână. Pe lună suma ar ajunge la aproximativ 4.000 de dolari, iar pe an la 48.000 de dolari. Concluzia, Andra Gogan câștigă bani frumoși făcând exact ceea ce-i place să facă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: