Redactia.ro
Home » Sport » Câți bani ia un arbitru FIFA pentru a oficializa un meci de la EURO 2020

Câți bani ia un arbitru FIFA pentru a oficializa un meci de la EURO 2020

Este oficial, sunt 19 arbitri de centru de la EURO 2020, printre care și doi români. Iată câți bani ia un arbitru FIFA pentru a oficializa un meci de la Campionatul European de fotbal 2020.

Se dă starul la cea mai așteptată competiție din lumea fotbalului! Campionatul European de fotbal 2020 începe pe 11 iunie 2021 și se va încheia o lună mai târziu, adică pe 11 iulie, când se va disputa marea finală de la Londra.

În tot acest timp, cele 24 de echipe naționale ale federațiilor membre UEFA, calificate la turneul final, se vor lupta pentru titlu în cele 51 de meciuri programate.

Câți bani ia un arbitru FIFA pentru a oficializa un meci de la EURO 2020

Meciurile EURO 2020 vor fi conduse de 19 arbitri, printre care se regăsesc, în premieră, și doi români. Este vorba de Ovidiu Hațegan, din a cărui brigade fac parte tușierii Sebastian Gheorghe și Radu Ghinguleac, și Istvan Kovacs, cu brigada formată din Vasile Marinescu și Mihai Artene.

Însă întrebarea care stă pe buzele tuturor este câți bani ia un arbitru FIFA pentru a oficializa un meci de la EURO 2020?

Destul de mulți! La EURO 2020, Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs vor încasa o sumă care poate ajunge până la 50.000 de euro, potrivit celor de la Fanatik.ro

Pentru fiecare meci în parte de la EURO 2020, Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs vor câștiga în jur de 4.000 de euro, sumă cu mult mai mare față de cei 2.500 de euro per meci de la Campionatul Mondial din 2018.

Ovidiu Hațegan este la al doilea turneu final, după ce a fost şi la EURO 2016. Arădeanul ar fi câștigat atunci 20.000 de euro pentru două partide conduse, Polonia-Irlanda de Nord (1-0) și Italia-Irlanda (0-1).

EURO 2020 la București: 4 meciuri găzduite de România

București se află printre cele 11 orașe ce vor găzdui partide EURO 2020. Pe Arena Națională din Capitală se vor disputa trei meciuri din faza grupelor și unul din optimile de finală.

Pe cel mai mai mare stadion din România se vor duela echipele din Grupa C. Cele trei meciuri din faza grupelor, care se dispută la Bucureşti, sunt:

Austria – Macedonia de Nord, 13 iunie, Arena Naţională

Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie, Arena Naţională

Ucraina – Austria, 21 iunie, Arena Naţională

Pe data de 28 iunie se va disputa şi confruntarea din „optimi”. Câştigătoarea grupei F vine la București, unde o va întâni ca adversară pe ocupanta locului 3 din grupele A, B sau C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: