Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani primesc, lunar, fiicele Andreei Bălan de la tatăl lor? George Burcea nu s-a implicat în creșterea micuțelor până la decizia instanței

Câți bani primesc, lunar, fiicele Andreei Bălan de la tatăl lor? George Burcea nu s-a implicat în creșterea micuțelor până la decizia instanței

Andreea Bălan susține că George Burcea nu s-a implicat financiar în creșterea celor două fiice ale lor, până când instanța de judecată a dat o decizie în acest sens. Iată câți bani primesc, lunar, micuțele de la tatăl lor!

Ce pensie alimentară plătește George Burcea pentru creșterea fiicelor sale

Andreea Bălan  a povestit că fostul său partener de viață și tatăl celor două fiice ale ei, George Burcea nu s-a implicat financiar în creșterea micuțelor până la decizia definitivă dată de instanță. Totodată, îndrăgita cântăreață explică că actorul a început să-și ducă la bun sfârșit atribuția financiară, abia în luna martie a acestui an:

„Nu m-am așteptat (n.r. să mă ajute). Din momentul în care ne-am despărțit nu m-am așteptat să facă gesturi sau… nu, am luat-o pe drumuri separate. Doar că nu trebuie să mă aștept eu să facă ceva, doar că este tatăl… Din punct de vedere financiar pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat și s-a dat sentința.

Și până în martie nu a virat niciun ban timp de doi ani cât a existat procesul. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami”, a precizat Andreea Bălan, pentru FANATIK.

Andreea Bălan: „El poate să le ia, că s-a tot speculat la un moment dat că eu nu i-aș da voie”

Andreea Bălan pune capăt speculațiilor cum că nu i-ar da voie fostului partener de viață să-și facă fiicele. Aceasta a explicat că actorul se poate întâlni cu micuțele oricând dorește, însă preferă să le viziteze în weekend-urile pe care le-a stabilit instanța de judecată, deoarece, crede ea, ar avea multă treabă:

„Da, 3 zile (n.r. au fost fetele la George). 4 cu tot cu luat. 4 zile. Atât au fost. 4 zile le-a luat în iulie și în august, 2 ore. Are weekend-urile 1 cu 3 și le ia weekend-urile 1 cu 3. Atât. Luna august era chiar luna lui de vacanță. A avut treabă, nu știu.

Ideea este că el poate să le ia, că s-a tot speculat la un moment dat că eu nu i-aș da voie. El, conform sentinței, are dreptul la weekend-urile 1 cu 3 și vacanța din august.

Dar, în rest, el le poate lua și le poate vedea când dorește, doar că nu face asta. Își respectă doar aceste weekend-uri. Iar în august, care era luna lui de vacanță, a venit doar 2 ore. El este liber să vină când vrea el, dar este ocupat”, a adăugat artista, pentru sursa citată mai sus.

Andreea Bălan: „Eu nu am fost de acord să schimbăm luna lui de vacanță”

Potrivit deciziei instanței, George Burcea putea merge în vacanță, cu cele mici, în luna august a acestui an, însă acesta a rugat-o să o mute în luna iulie. Andreea Bălan explică că din cauza filmărilor emisiunii „America Express”, nu putea accepta această solicitare:

„El într-adevăr a vrut să schimbe luna august cu luna iulie, doar că eu în iulie nu știam când mă întorc. Puteam să mă întorc oricând, pentru că din America Express puteam să fiu eliminată oricând. Și eu nu am fost de acord să schimbăm luna lui de vacanță. Și am zis: „nu, rămânem conform sentinței, luna ta de vacanță este în august”.

Doar că în august nu a mai putut el sau nu a… și atunci au fost doar cele 2 ore. Cu asta nu am fost eu de acord, să facem schimb de luni. Și drept dovadă eu m-am întors și am plecat în Bulgaria 15 zile.

Dacă eu acceptam schimbarea asta pe luna iulie, nu le găseam acasă în primul rând, nu le vedeam și nici nu puteam să plec în vacanță. Trebuia să accept luna august”, a mai spus Andreea Bălan pentru sursa menționată mai sus.

Andreea Bălan, despre Viviana Sposub: „Ea sau alta, este tot aia”

Andreea Bălan susține că Viviana Sposub nu are nicio implicare în faptul că George Burcea nu petrece mai mult timp cu fiicele lui:

„Nu, nu are nicio legătură asta (n.r. să nu ia fetele din cauza Vivianei). Ea sau alta, este tot aia. Nu are nicio legătură. El mai mult vorbește decât face’, a spus jurata de la Te cunosc de undeva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: