Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani primește Larisa Iordache din renta viageră de la stat. Concurenta America Express 2023, plătită regește

Câți bani primește Larisa Iordache din renta viageră de la stat. Concurenta America Express 2023, plătită regește

Larisa Iordache, concurentă America Express 2023, plătită regește de la stat! Câți bani primește din renta viageră

Larisa Iordache, concurentă America Express 2023, plătită regește de la stat! Iată câți bani primește din renta viageră!

Larisa Iordache încasează lunar o sumă frumușică de la stat

Larisa Iordache face echipă cu o colegă de breaslă, Diana Bulimar, la cel mai dur reality show din România, „America Express – Drumul Aurului”.

Misiunea lor în „America Express” trece de-a lungul a peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia!

Pe lângă banii pe care îi va primi de la Antena 1, în urma participării în show, fosta campioană la gimnastică ia și rentă viageră de la stat. Pentru performanțele obținute din sport, Larisa Iordache încasează în jur de 14.000 de lei, adică peste 3500 de euro, lunar, potrivit prosport.ro.

Diana Bulimar încasează aproape 7000 de lei lunar, adică peste 1400 de euro. Adică jumătate și cât încasează Larisa de la stat.

Gimnastele Larisa Iordache şi Diana Bulimar au câştigat amuleta de 1000 de euro, dar şi a doua imunitate în ediţia America Express din 17 ianuarie 2023. Cele două foste gimnaste sunt foarte competitive și își doresc să câștige premiul cel mare.

S-a retras din gimnastică în urmă cu un an

Larisa Iordache a decis să se retragă din gimnastică la finalul lui 2021, după ce a suferit mai multe accidentări. În prezent, ea este antrenoare la CS Dinamo.

„A fost prima competiție la care eu am participat în calitate de antrenoare și sunt bucuroasă ca fetițele de la Dinamo, care au concurat la categoria de vârstă 9 ani, au obținut medalia de aur. Este, dacă vreți, prima medalie pe care am obținut-o în noua mea calitate, cea de antrenoare.

Am văzut gimnaste talentate care și-au făcut bine treaba cam la toate aparatele. Chiar dacă mai sunt multe lucruri de îmbunătățit, eu cred că putem să sperăm că în 2028, dar mai ales în 2032 vom putea trimite la Jocurile Olimpice gimnaste bine pregătite”, a declarat Larisa Iordache, la începutul lui 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: