Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare în casa de vară a Reginei Elisabeta a II-a

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare în casa de vară a Reginei Elisabeta a II-a

GALERIE FOTO (5)

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare în casa de vară a Reginei Elisabeta a II-a. Suma nu este uriașă, dar nici mică. Casa este disponibilă pentru maxim opt persoane, având patru camere imense. De altfel, grădina este uriașă, fiind înconjurată de peisaje superbe. Iată toate detaliile!

Cât costă o noapte de cazare în casa de vară a Reginei Elisabeta a II-a

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a întristat o lume întreagă. Suverana era iubită și apreciată nu doar  de familia Regală și apropiații acesteia, ci de întregul popor. Alteța Sa obișnuia să-și petreacă timpul, să se relaxeze la casa de vară, aflată pe moșia regală. După moartea Reginei, pe o platformă a apărut un anunț conform căruia casa de vară a Reginei Elisabeta a II-a este dată spre închiriere. Dacă cineva dorește să petreacă o noapte acolo, o poate face. Bineînțeles, pentru suma corectă.

Cum arată casa de vară a Reginei Elisabeta a II-a

Anunțul cu casa de vară a suveranei face înconjurul internetului. Aceasta a fost pusă pe un site de cazări, fiind disponibilă pentru închiriere. Cine vrea să doarmă o noapte acolo, o poate face ușor. Casa de vară a Reginei Elisabeta se află pe moșia regală din Norfolk, Sandringham. Aceasta ar fi fost cumpărată de Familia Regală în anul 1862, însă în primă fază a fost un cadou pentru Prințul Albert. Regina Elisabeta a II-a obișnuia să meargă acolo ori de câte ori avea ocazia. Proprietatea are o curte imensă, cu peisaje superbe.

Se poate observa cu ochiul liber că proprietatea este construită în stilul celor tradiționale din Marea Britanie. Este cunoscută drept Garden House, iar dacă vrei să îți petreci o noapte acolo, trebuie să scoți din buzunar nu mai puțin de 400 de euro. Casa are două băi, o sufragerie și patru dormitoare. Ar fi disponibilă pentru maxim opt persoane, așa cum se arată în descrierea anunțului.

Sursa foto – Airbnb

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: