Redactia.ro
Home » Stil de viață » Câți copii are, de fapt, El Chapo, șeful celui mai mare cartel de droguri din lume

Câți copii are, de fapt, El Chapo, șeful celui mai mare cartel de droguri din lume

El Chapo,

El Chapo este cel mai mare traficant de droguri din lume, un personaj caracterizat drept înfiorător de cei care l-au înfruntat, dar descris drrept iubitor de soția sa și de copii. Un lucru ce nu se știe despre acesta este câți copii are, de fapt.

Câți copii are, de fapt, El Chapo

El Chapo a devenit deja un personaj monden, dar în același timp un mit al unui om ce a reușit să învingă de nenumărate ori autoritățile și să scape din închisoare. Acum, el este închis în Florida, Statele Unite, unde este condamnat la închisoare pe viață. Dar cine îi conduce acum afacerea? Ei bine, fiii săi sunt cei care au preluat conducerea, iar cu ajutorul soției sale Emma Coronel, el a putut să intermedieze tranzacțiile și să fie, practic, în fruntea propriului cartel, chiar dacă se află în spatele gratiilor.

El Chapo are nu mai puțin de 32 de copii, dar el a fost căsătorit de numai trei ori. Acum, este la al patrulea mariaj cu soția sa, Emma Coronel Aispuro, care este mai tânără decât el cu 32 de ani. Cei doi au două fiice gemene, de nouă ani, care „au o viață de familie normală”, după cum a ținut să relateze actuala parteneră a traficantului de droguri.

Ce dependență are El Chapo. Acesta a recunoscut

El Chapo, pe numele său real Joaquin Guzman nu are nicio dependență, după cum spune chiar el. Singura lui adicție sunt femeile, lucru care poate fi dovedit și de numărul de copii pe care îi are. „Nu am nicio dependență, femeile sunt!”

El Chapo este tatăl a 32 de suflete, dintre care mai mulți fac parte din organizația sa criminală.

„Este o persoană respectuoasă, foarte atent la maniere, cordial, de treaba, extrem de rezervat, însă atunci când reușești să îi câștigi încrederea poți vorbi cu el într-un mod extraordinar, care îți permite să vezi cum operează mintea lui.

Nu este un psihopat. Are trăsături de psihopat și narcisiste care sunt reflectate în nevoia de a fi admirat, să se simtă unic și special. Are o capacitate strategică importantă. Știe pe cine să pună la locul potrivit, pe cine să scoată și cum să își miște piesele, că într-un joc de șah”, a spus criminalista Monica Ramirez Cano, care a avut mai multe discuții cu acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: