Redactia.ro
Home » Știri » Câți copii are, de fapt, Vulpița?

Câți copii are, de fapt, Vulpița?

Viorel și Vulpița

Veronica și Viorel Stegaru au apărut în cadrul emisiunii ”Accesa direct” de o mulțime de ori, dar telenovela ai cărei protagoniști au fost s-a încheiat, iar aceștia au plecat în satul lor natal.

Câți copii are, în realitate, Vulpița de la „Acces direct”

După aventura pe care au trăit-o în timp ce au locuit la București și au fost o apariție constantă la televizor, Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru, au plecat înapoi în satul natal, în comuna Bălgești, din Vaslui.

Când au plecat la București, ei și-au lăsat în urmă fetița pe care o aveau împreună, în vârstă de trei ani. Aceasta a rămas la Blăgești cu părinții lui Viorel, care au avut grijă de ea cât cei doi soți au apărut în cadrul emisiunii de la Antena1.

Vulpița este din nou însărcinată. Soții Stegaru așteaptă al doilea copil

Veronica și Viorel Stegaru au început să iasă împreună pe vremea când Vulpița avea doar 17 ani. Se pare că cei doi au așteptat până ca ea să devină majoră pentru a se putea căsători, iar de atunci au rămas împreună. La scurt timp a venit pe lume și fetița lor, Maria.

Totuși, Vupița a declarat că a plecat de acasă și s-a măritat cu Viorel pentru că nu prea avea bani. Nici copilul nu și l-a dorit neapărat, dar s-a întâmplat să rămână gravidă.

„Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani. Nu prea eram fericită cu el. Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales” a spus Veronica, la Acces Direct.

Acum, Veronica și Viorel Stegaru își așteaptă cel de-al doilea copil. Chiar în cadrul emisiunii „Acces direct”, soțul Vulpiței a explicat că ei vor deveni părinți penru a doua oară, pentru că Veronica a aflat că este însărcinată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: