Redactia.ro
Home » Monden » Câți copii are, în realitate, Dani Mocanu! Artistul nu mai știe numărul exact

Câți copii are, în realitate, Dani Mocanu! Artistul nu mai știe numărul exact

GALERIE FOTO (4)

Dani Mocanu a reușit să își ia din nou prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare. După anunțul cu privire la renunțarea la cariera de artist, manelistul a ajuns din nou în atenția internauților. Cântărețul de manele a ”uitat” câți copii are. 

 

Dani Mocanu nu mai știe câți copii are

Dani Mocanu nu poate sta departe de rețelele de socializare și de fanii săi. Artistul a organizat, recent, pe pagina sa de Instagram, o sesiune de întrebări și răspunsuri, pentru a-și aduce aminte de vremurile trecute. Printre zecile de întrebări legate de Dumnezeu, muzică și banii pe care îi are, Dani Mocanu a primit o întrebare de la un internaut care a vrut să știe câți copii are artistul.

”Câți copii ai?”, a fost întrebarea primită din partea fanului respectiv. Însă, ”Regele Vizualizărilor” nu a dat răspunsul așteptat de multă lume, ci și-a căutat puțin răspunsul. Artistul și-a uimit fanii cu răspunsul pe care l-a dat.

,,Trei fete și cred că… doi băieți”, a scris artistul pe contul său de Instagram, reușind să surprindă pe toată lumea.

Dani Mocanu a ales să vorbească și despre visele sale, care nu sunt deloc imposibil de realziat. Artistul a mărturisit că își dorește să petreacă mai mult timp cu familia sa, că vrea să fie liniștit și că își dorește să încheie toate problemele pe care le are cu legea de o bună perioadă de timp.

”Îmi doresc să termin cu dosarele și să stau cu familia mea, liniștit”, a mai spus Dani Mocanu pe rețelele de socializare.

 

Dani Mocanu a apărut în fața fanilor cu Biblia în mână

Dani Mocanu este unul dintre cei mai controversați artiști din România. Cântărețul de manele și-a luat adio de la muzică, hotărând să urmeze calea lui Dumnezeu și să-i mulțumească cum se cuvine pentru tot binele pe care i L-a făcut de-a lungul anilor.

După ultima postare a cântărețului, Dani Mocanu pare că vrea să-și transforme și fanii în niște credincioși convinși. Dani Mocanu s-a fotografiat cu Biblia în brațe, reușind să surprindă pe toată lumea. Artistul a vrut să le demonstreze tuturor că este de partea Domnului, dar mai ales că, este foarte implicat în dezvoltarea sa.

Mai mult, artistul le-a dat și un sfat important celor care îl iubesc și care i-au fost alături încă de la început. Cântărețul de manele a mărturisit că vrea ca fanii să îi urmeze exmplul și săs e apuce să studieze Biblia.

”Studiați Biblia! Ioan 3:16. Dumnezeu să fie cu voi”, este mesajul care a însoțit fotografia cântărețului de manele.

Artistul a declarat că atât el, cât și familia lui, sunt buni credincioși și că au de gând să îi mulțumească zi de zi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce le-a dat.

”Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: