Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Câți copii o să ai, în funcție de zodie. Ce spun astrele

Câți copii o să ai, în funcție de zodie. Ce spun astrele

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii, fiind semn de foc, sunt plini de energie și determinare. Se spune că acești nativi au tendința de a avea unul sau doi copii, dar își doresc să le ofere tot ce e mai bun. Sunt părinți activi, implicați și dornici să își învețe copiii să fie independenți și curajoși.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii, fiind semn de pământ, valorizează stabilitatea și securitatea. De obicei, acești nativi preferă familii mai mari, așa că nu este neobișnuit ca ei să aibă doi sau trei copii. Taurii sunt părinți răbdători și protectivi, dornici să creeze un mediu sigur și confortabil pentru cei mici.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt cunoscuți pentru dualitatea lor și pentru dorința de diversitate. De obicei, acești nativi tind să aibă unul sau doi copii, dar nu este exclus să se oprească la unul singur, fiindcă își doresc să se concentreze pe multiple proiecte și interese. Sunt părinți inventivi și comunicativi.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii, semn de apă, sunt extrem de atașați de familie și de valorile tradiționale. Ei tind să aibă familii mai mari, cu doi sau chiar mai mulți copii, deoarece simt că împlinirea lor vine prin îngrijirea și protejarea celor dragi. Racii sunt părinți iubitori și devotați.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii, fiind semn de foc, își doresc să strălucească și în rolul de părinți. De obicei, acești nativi preferă să aibă doi copii, dar nu este neobișnuit să opteze pentru un singur copil, pe care să-l răsfețe și să-l crească ca pe un mic rege sau regină. Leii sunt părinți mândri și protectori.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele, semn de pământ, sunt meticuloase și organizate. De obicei, acești nativi preferă să aibă unul sau doi copii, pe care să-i crească cu multă grijă și atenție la detalii. Sunt părinți responsabili și dedicați, mereu preocupați de bunăstarea și educația copiilor lor.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele, semn de aer, valorizează armonia și echilibrul. De obicei, acești nativi tind să aibă doi copii, considerând că acest număr este ideal pentru a menține un echilibru în familie. Sunt părinți echitabili și iubitori, mereu căutând să creeze un mediu armonios pentru cei mici.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii, fiind semn de apă, sunt pasionali și protectivi. De obicei, acești nativi preferă să aibă doi sau trei copii, dar nu este neobișnuit să aibă și mai mulți. Sunt părinți intensi și devotați, mereu gata să apere și să protejeze familia cu orice preț.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii, semn de foc, sunt aventurieri și optimiști. De obicei, acești nativi preferă să aibă unul sau doi copii, dar nu este exclus să aibă mai mulți, deoarece își doresc să împărtășească bucuria vieții și entuziasmul lor cu o familie mare. Sunt părinți joviali și inspiraționali.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii, semn de pământ, sunt ambițioși și responsabili. De obicei, acești nativi preferă să aibă doi copii, pe care să-i crească cu rigurozitate și disciplină. Sunt părinți muncitori și dedicați, mereu preocupați de viitorul și succesul copiilor lor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii, semn de aer, sunt inovativi și independenți. De obicei, acești nativi preferă să aibă unul sau doi copii, pe care să-i învețe să fie liberi și creativi. Sunt părinți originali și deschiși la minte, mereu încurajând individualitatea și gândirea liberă.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii, semn de apă, sunt visători și empatici. De obicei, acești nativi preferă să aibă doi sau trei copii, pe care să-i înconjoare cu multă dragoste și înțelegere. Sunt părinți intuitivi și sensibili, mereu atenți la nevoile emoționale ale copiilor lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini