Redactia.ro
Home » Monden » Câți euro a costat meniul la nunta lui Florin Salam din Mamaia. Invitații au avut parte de mâncare de 5 stele

Câți euro a costat meniul la nunta lui Florin Salam din Mamaia. Invitații au avut parte de mâncare de 5 stele

GALERIE FOTO (9) Câți euro a costat meniul la nunta lui Florin Salam din Mamaia.

Câți euro a costat meniul la nunta lui Florin Salam din Mamaia. Pe 1 iunie, Florin Salam și Roxana Dobre și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, într-un cadru de basm. Cei doi și-au organizat nunta pe plajă, la malul mării, iar petrecerea a avut loc într-un club exclusivist din Mamaia. Câți euro a costat meniul de la nunta artistului?

Câți euro a costat meniul la nunta lui Florin Salam din Mamaia. Invitații au avut parte de mâncare de 5 stele

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit pe 1 iunie 2022. Cei doi și-au unit destinele după opt ani de relație, timp în care bruneta i-a dăruit trei copii artistului. Evenimentul a avut loc pe o plajă din Mamaia Nord, iar petrecerea într-un club exclusivist din zona de fițe a stațiunii. Într-un decor de vis, pe malul mării, la Mamaia, Roxana și Florin și-au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă. Petrecerea a avut loc la NUBA, un local de lux de la malul mării, iar invitații au avut parte de o seară pe cinste.

La petrecere, meniul a costat 350 de euro pentru o singura personaă, iar printre mâncarea invitaților s-a numărat și caviarul, homarul, foie gras și coastele de miel din Noua Zeelandă. Ceremona a avut loc la malul mării, pe plaja clubului NUBA, într-un cadru de poveste. Cununia religioasă a avut loc la o biserică cochetă, Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia. Petrecerea care a încununat unirea destinelor celor doi în fața lui Dumnezeu a avut loc la NUBA. Fiul lor, Ștefan, i-a fost cavaler de onoare Roxanei, și a însoțit-o de la mașină până pe plajă. De cealaltă parte, Florin Salam a fost pășit către altar alături de una dintre fiicele sale. Artistul a purtat un costum negru, cu dungi albe, în ziua nunții sale cu Roxan Dobre.

Ce rochie de mireasă a purtat Roxana Dobre

Roxana Dobre a ales o rochie tip sirenă pentru nunta cu Florin Salam, mulată și decoltată. într-un cadru de poveste, mireasa Roxana a pășit cu încredere spre mirele Florin care o aștepta, extrem de fericit. Bruneta a purtat o orchie de mireasă care i-a evidențiat formele și mai ales, bustul generos. A ales pentru o coafură clasică de mireasă, cu părul strâns într-un coc și voal așezat peste, iar buchetul de mireasă este alb, în ton cu rochia și cu hainele invitaților.

Imediat după cununia civilă și religioasă, mirii și-au invitat prietenii, familia și apropiații la petrecerea de la restaurant. Atmosfera a fost întreținută de o orchestră, care a fost așezată pe scenă, în văzul tuturor. Violoniști, pianiști, peste 10 muzicanți au întreținut atmosfera de la petrecere. Betty, fiica cea mare a lui Florin Salam a avut o apariție spectaculoasă. Aceasta a purtat la cununie o rochie albă, iar seara a purtat o rochie mulată și decoltată, deschisă la culoare. Petrecerea a ținut până dimineața, iar invitații s-au distrat alătuir de miri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: