Redactia.ro
Home » Monden » Catinca a șters pe jos cu Petre Roman, la două săptămâni de la moartea mamei sale. Fostul premier a fost pus la zid: ”Mai bine nu vii”

Catinca a șters pe jos cu Petre Roman, la două săptămâni de la moartea mamei sale. Fostul premier a fost pus la zid: ”Mai bine nu vii”

Tristețea și durerea provocate de pierderea Mioarei Roman, o cunoscută figură în peisajul social românesc, au fost amplificate de recentele declarații ale fiicei sale, Catinca Roman, care a adus acuzații serioase la adresa lui Petre Roman, fostul soț al Mioarei și cunoscut politician român. Într-o apariție emoționantă la emisiunea lui Cristi Brancu, Catinca a exprimat nedumerirea și dezamăgirea față de comportamentul lui Petre Roman în contextul evenimentelor legate de decesul mamei sale.

Catinca Roman a subliniat gestul lui Petre Roman de a petrece doar 5 minute la priveghiul fostei sale soții, cu care a împărtășit 33 de ani din viață, și absența sa la ceremonia de înmormântare.

Catinca îl face praf pe Petre Roman

Aceste acțiuni au fost interpretate de Catinca drept fiind dezamăgitoare și, în opinia ei, ar fi fost motivate de dorința politicianului de a-și proteja imaginea publică, mai degrabă decât de un sentiment sincer de respect sau doliu.

„A fost cu o zi înainte și a stat 5 minute. Nu, sincer, că lumea zice că a stat 10 minute, nu, a stat extraordinar de puțin, adică din punctul meu de vedere mai bine nu vii. Scurtă și în mod clar și vădit, fără nicio conotație (n.r.- vizita la priveghiul Mioarei Roman). Eu îmi exprim punctul meu de vedere, poate pentru Oana a fost important și înțeleg, poate pentru ea a contat că a venit acolo.”, a spus Catinca Roman în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Ce a spus Catinca despre absența fiicei sale de la înmormântare

În plus, Catinca a adus în discuție absența nepoatei sale, Calina, de la înmormântarea bunicii sale. În ciuda lipsei de reacții exterioare, Catinca a explicat că tânăra a fost profund afectată de pierderea bunicii, ceea ce a lăsat să se înțeleagă că motivele absenței sale au fost strict emoționale și că suferința a fost un factor determinant în decizia de a nu participa la ceremonie.

„Trebuie să fiu un sprijin și pentru Calina, care a fost foarte afectată, chiar dacă știu că au fost multe comentarii. Chiar dacă nu arată, lumea trebuie să înțeleagă că fiecare își duce doliul cum poate și că nu toată lumea poate să vorbească despre asta. Suferința nu se manifestă neapărat prin doliu că sunt sigură că va fi comentată și această chestie, obiceiurile sunt multiple, este o chestie și de educație și culturală.”, a mai spus Catinca Roman.

Situația descrisă de Catinca Roman evidențiază complexitatea dinamicii relațiilor familiale, în special în contextul unui eveniment tragic cum este pierderea unei persoane dragi. Reacțiile și deciziile membrilor familiei în astfel de momente sunt profund personale și pot fi influențate de o multitudine de factori, inclusiv de istoricul relațiilor dintre persoanele implicate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: