Redactia.ro
Home » Monden » Catinca îl pune la respect pe Petre Roman, după 40 de zile de la moartea Mioarei: ”Pentru mine este un mister”

Catinca îl pune la respect pe Petre Roman, după 40 de zile de la moartea Mioarei: ”Pentru mine este un mister”

La mai bine de 40 de zile de la înmormântarea Mioarei Roman, una dintre cele mai cunoscute figuri din peisajul social-politic românesc al ultimelor decenii, disputele și neînțelegerile din interiorul familiei ies la iveală, arătând o imagine complexă și emoționantă a dinamicii relaționale dintre membrii săi. Catinca Zilahy, fiica vitregă a lui Petre Roman, fost prim-ministru al României, nu își ascunde dezamăgirea și resentimentele față de acesta, pe care îl acuză că a venit la priveghiul fostei soții, Mioara, doar pentru a se afișa în fața presei.

După moartea Mioarei Roman, Oana Roman și Catinca Zilahy se confruntă cu provocări financiare majore, având de plătit o datorie substanțială de 300.000 de euro către Regia Autonomă – Administrația Patrimoniului și Protocolului de Stat. Această povară financiară adaugă o notă și mai amară la deja complicata situație familială și moștenirea lăsată de Mioara Roman.

Catinca îl pune la colț pe Petre Roman

Momentul în care Petre Roman și-a făcut apariția la priveghiul fostei sale soții, Mioara Roman, a fost scurt și intens mediatizat, fiind interpretat de către Catinca ca un gest superficial și lipsit de autenticitate. . Această acțiune este văzută de către Catinca nu ca un gest de respect, ci mai degrabă ca o încercare de a păstra aparențele în fața opiniei publice.

„Eu nu mai sunt supărată pe el de mult. Ok, nu ai simțit să vii, nu veni. Dar să vii efectiv și s-o faci ca pe o obligație…A făcut-o pentru public. Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi. În continuare pentru mine este un mister…

Eram acolo când a venit la priveghi. Nu a salutat pe nimeni, cred că pe Oana, nici nu mai știu. A fost atât de rapid, eu nu cred că a stat nici 10 minute cât a scris presa. A fost ceva gen: a intrat, pac, și a ieșit! El pleca a doua zi, nu a venit în țară pentru asta”, a spus Catinca, la Metropola TV.

Fiica Mioarei Roman, nemulțumită de acțiunile tatălui vitreg

În plus, Catinca Zilahy își extinde critica și asupra actualei soții a lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, pe care o consideră, de asemenea, o victimă a acestuia, similar cu ce a fost și mama sa. Aceste acuzații adâncesc și mai mult portretul unui fost premier controversat, care pare să lase în urma sa un șir de relații complicate și neîmpliniri personale.

„Nu are legătură cu actuala soție. Nu o învinuiesc pe ea. Actuala soție e tot o victimă și ea, are și ea o vârstă, e un om educat totuși. Nu o cunosc personal. Mi se pare ceva foarte imatur.

Au fost niște nemulțumiri ale lui, niște frustrări care s-au adunat în timp. Înainte de Revoluție au mai fost 15 ani când el era cu mult sub mama, ea era mai cunoscută ea, câștiga mai mult ca el. Eu cred că el a adunat niște frustrări.

El și-a pregătit plecarea din timp, nu pleci fără să fii sigur de niște lucruri, a fost pregătit și financiar. E un tip extrem de pragmatic, foarte organizat, cu o disciplină de fier. Nu e un spontan, nu și-a pierdut mințile că s-a îndrăgostit.

Am trăit 34 de ani în aceeași casă, nu i-am zis tată, dar l-am considerat ca pe părinte. E adevărat, făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat acest lucru. Dar, nu e normal ce a făcut! Nu pot totuși să spun că Oana a fost privilegiată. Nu vorbim de bani aici.

Cu Oana sunt în relații foarte bune acum, dar nu ne vedem des. Suntem temperamente diferite, asta e!”, a mai spus Oana, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: