Redactia.ro
Home » Monden » Catinca Roman a făcut primele declarații, după moartea mamei sale, Mioara. Cine se va ocupa de înmormântare, de fapt: „Am vorbit cu Oana deja”

Catinca Roman a făcut primele declarații, după moartea mamei sale, Mioara. Cine se va ocupa de înmormântare, de fapt: „Am vorbit cu Oana deja”

Pierderea Mioarei Roman a reprezentat un moment de profundă tristețe și durere pentru cele două fiice ale sale, Oana și Catinca Roman. Într-un moment atât de neașteptat, vestea decesului a adus un val de emoții intense și a necesitat reacții rapide, în special din partea Oanei, care se afla departe de casă, într-o vacanță în Egipt cu fiica sa, Isabela. În ciuda distanței și a momentului de respiro pe care vacanța îl presupunea, Oana a fost nevoită să se întoarcă de urgență acasă, demonstrând astfel profunzimea legăturii și a iubirii față de mama sa.

Mioara Roman, născută Mioara Georgescu, și-a încheiat călătoria vieții la venerabila vârstă de 83 de ani, într-o seară de joi, în azilul din Snagov unde era îngrijită de ceva vreme. Fosta soție a lui Petre Roman a suferit un stop cardio-respirator fatal, la scurt timp înainte de a-și sărbători cea de-a 84-a aniversare. Aceasta a plecat lăsând în urmă o moștenire de amintiri și momente petrecute alături de cei dragi, dar și o serie de provocări de sănătate cu care s-a luptat în ultimii ani ai vieții.

Mesajul transmis de Catinca Roman, după moartea mamei sale

Catinca Roman a vorbit cu sinceritate și durere în suflet despre perioada pe care o traversează în acest moment. Fiica Mioarei este șocată de vestea morții mamei sale și o așteaptă cu nerăbdare pe Oana să se întoarcă din Egipt pentru a se ocupa de actele necesare.

„Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat Catinca, pentru Click!

Cine se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman

În fața acestui moment greu, responsabilitatea organizării înmormântării a căzut pe umerii prietenei apropiate a Oanei Roman, Gabriela Lucuțar, cunoscută și sub numele de „Regina întunericului”. Aceasta a fost desemnată de Oana să preia coordonarea detaliilor legate de ultimul omagiu adus Mioarei Roman, o sarcină pe care Gabriela a acceptat-o cu seriozitate și dedicare. Încă din luna decembrie a anului precedent, Oana și Gabriela s-au întâlnit pentru a stabili toate aspectele necesare pentru a asigura o ceremonie de adio demnă și respectuoasă.

„Am vorbit cu Oana, este deja pe drum. A luat primul avion de urgență din Egipt și se întoarce acasă”, a declarat Gabriela Lucuțar, în această dimineață, pentru Click!

Mesajul transmis de Oana Roman în memoria mamei sale, „Drum lin în lumină, mama mea bună”, reflectă profunditatea durerii, dar și a respectului și dragostei nemărginite pe care Oana le-a avut întotdeauna pentru mama sa. Acesta a fost un tribut emoționant, care a atins inimile multor oameni, evidențiind legătura specială dintre mamă și fiică.

„Drum lin în lumină, mama mea bună şi frumoasă. Îngerii să te vegheze şi să povesteşti tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îţi datorez. Mulţumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc şi te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, a fost mesajul sfâșietor postat de Oana Roman, pe rețelele de socializare, după anunțarea decesului mamei sale dragi.

Mioara Roman s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate

Mioara Roman a traversat numeroase provocări de sănătate în ultima perioadă a vieții sale, printre care operații de colecist, extirparea unui lipom infectat, diagnosticul de Parkinson care i-a paralizat mâna dreaptă, și mai multe accidente vasculare cerebrale. Aceste boli au marcat profund ultimii ani ai vieții sale, aducând în fața familiei sale greutăți și momente de încercare.

În acest context de profundă tristețe, comunitatea și admiratorii familiei Roman s-au unit într-un gest de solidaritate și compasiune, oferindu-și sprijinul moral și gândurile bune către Oana, Catinca și întreaga familie. Moartea Mioarei Roman nu reprezintă doar pierderea unei mame și bunici iubite, ci și a unei femei care, în ciuda provocărilor vieții, a lăsat în urmă un exemplu de forță, demnitate și curaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: