Redactia.ro
Home » Monden » Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman a primit un tratament greșit

Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman a primit un tratament greșit

Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei sale.

Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman este internată într-un centru unde primește toate îngrijirile necesare. Cele două fiice ale sale, Oana și Catinca, au decis de comun acord să își ducă mama într-un loc unde va fi tratată cum se cuvine. Cum se simte fosta soție a lui Petre Roman?

Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman a primit un tratament greșit

Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman se confruntă cu numeroase probleme de sănătate care i-au agravat starea. Oana și Catinca Roman au luat decizia de a-și internat mama la un centru unde să primească îngrijirile necesare. Fosta soție a lui Petre Roman a trecut prin multe intervenții chirurgicale de-a lungul anilor, iar fiicele sale au fost alături de ea. Recent, Catinca Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Creatoarea de modă a mărturisit că este mulțumită de evoluția stării acesteia și de modul în care este îngrijită la centru.

De asemenea, sora Oanei Roman a declarat că toate problemele de sănătate cu care s-a confruntat Mioara Roman în ultima perioadă se datorează unui tratament greșit administrat de medici. Din fericire, situația a fost remediată, iar aceasta se simte bine. „Mama mea este bine acum. A avut un tratament greșit care i-a agravat starea. Am găsit o psihiatră mai bună”,a declarat Catinca, pentru fanatik.ro.

Catinca a precizat că își vizitează deseori mama la centru, fiind vaccinată împotriva coronavirusului. „Se poate merge, plus că și eu și mama suntem vaccinate. Totuși, suntem testați la intrare ca o măsură de precauție”, a mai spus Catinca. Oana Roman le-a povestit fanilor săi din mediul online că a decis să o ducă pe mama ei într-un centru, iar ulterior a revenit cu informații despre starea de sănătate a mamei ei. ”Am fost astăzi la mama. Mama este foarte, foarte ok. Este mult mai bine, este îngrijită impecabil și sunt foarte fericită că ea este acolo, deocamdată. Are un tonus foarte bun pentru că mediul în care se află este foarte bun, cu îngrijiri impecabile și parcă înflorește pe zi ce trece. Mulțumesc tuturor pentru treaba bună pe care o fac”, a spus Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

De ce a divorțat Mioara Roman de Petre Roman

Mioara și Petre Roman au divorțat în 2017, după o căsnicie de trei decenii. Cei doi s-au despărțit după ce fostul premier al României a fost surprins în compania Silviei Chifiriuc, actuala sa soție. Multe voci au spus că motivul despărțirii dintre Petre și Mioara Roman ar fi fost diferența de vârstă, de mama Oanei a negat acest lucruri.

„Tatăl lui Petre spunea: «Mai bine să-mi facă rău decât să-mi pară rău». Viaţa trebuie trăită. Că vor fi fericiţi trei, cinci sau 10 ani, bravo lor! Eu şi Petre nu ne-am despărţit din cauza diferenţei de vârstă. Ni s-a umplut paharul că ne-am chinuit prea rău şi punct. Cea mai fericită căsnicie pe care am văzut-o a fost între un domn şi o doamnă cu 15 ani mai mare, dar care erau la acelaşi nivel cultural. Ea a murit, iar el s-a dus zilnic la mormântul ei”, a declarat Mioara Roman în urmă cu ceva timp, potrivit Click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: