Redactia.ro
Home » Știri » Catinca Roman, primele declarații despre moartea tatălui. Nu i-a spus mamei că fostul ei soț a decedat

Catinca Roman, primele declarații despre moartea tatălui. Nu i-a spus mamei că fostul ei soț a decedat

Catinca Roman, primele declarații despre moartea tatălui. Nu i-a spus mamei că fostul ei soț a decedat

Tatăl Catincăi Roman a murit. Iosif Zilahy avea 88 de ani. Iată primele declarații ale Catincăi Roman, care nu i-a spus mamei că fostul ei soț a decedat.

Catinca Roman, primele declarații despre moartea tatălui. Nu i-a spus mamei că fostul ei soț a decedat

„L-am pierdut pe tata azi-noapte. Am avut o legătură specială și a fost un om deosebit. Așa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, rămâi în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a scris Catinca Roman pe Facebook, când a anunțat că tatăl ei a decedat.

Iosif Zilahy a fost sportiv și antrenor de scrimă. El a fost însurat cu mama Catincăi Roman, Mioara Georgescu, timp de 12 ani, dar Catinca Roman a decis să nu o înștiințeze pe mama ei de decesul fostului soț. Se pare că fiicele ei au ales s-o protejeze deoarece starea ei de sănătate este precară. A fost internată de mai multe ori în spital și a suferit inclusiv o operație în urmă cu doar două săptămâni.

„Mă duc la spital. Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, le-a spus Oana Roman, sora Catincăi Roman, urmăritorilor ei din mediul online.

Catinca Roman a precizat că în cazul tatălui ei moartea a fost inevitabilă.

„Tata era foarte în vârstă. Ar fi împlinit luna viitoare 89 de ani și s-a întâmplat dintr-o dată, ca să spun așa. Acum vreo două săptămâni, am trecut prin momente dificile. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Am fost alături de el în fiecare zi … în ultima parte, în momentul în care s-a sfârșit … credeam că sunt pregătită, dar nu ești niciodată pregătit pentru așa ceva, mai ales că eu aveam o relație specială cu tata”, a dezvăluit Catinca Roman la Antena Stars.

„Aș vrea să mi-l amintesc așa cum a fost până aproape de ultima clipă, un om cu coloană vertebrală, un domn, un elegant, un finuț. Ce mi s-a părut admirabil a fost că prietenii și foștii colegi din sport au fost alături de mine și de el în fiecare zi. M-au sunat din Franța, din Germania, din Ungaria, de peste tot din România. Deci tata a ținut prietenii care au durat 70 de ani”, a mai spus aceasta.

Iosif Zilahy era internat în spital de câteva săptămâni, conform Click!. Într-un interviu mai vechi, Catinca Roman îi povestea lui Mihai Morar ce aprecia cel mai mult la tatăl ei.

„Genele bune, temperamentul lui calm, educaţia şi anumite principii de viaţă, cu care mă mândresc. Iar de învăţat, învăţ în fiecare zi de la el, pentru că este un om extrem de deschis, foarte informat şi chiar îmi face plăcere să vin să petrecem timp împreună să discutăm despre tot felul de subiecte, de la modă la sport, la ştiri, la istorie, o grămadă de filme. Sincer, este mult mai bine pus la punct decât mine cu ştirile, de exemplu. Dar fără politică!”, a spus Catinca Roman.

Catinca Roman, primele declarații despre moartea tatălui. Nu i-a spus mamei că fostul ei soț a decedat
Foto: Antena Stars
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: