Redactia.ro
Home » Monden » Catinca Roman s-a confruntat cu noul coronavirus. Vedeta a trecut prin momente cumplite

Catinca Roman s-a confruntat cu noul coronavirus. Vedeta a trecut prin momente cumplite

Catinca Roman s-a confruntat cu noul coronavirus.Catinca Roman s-a confruntat cu noul coronavirus.

Catinca Roman s-a confruntat cu noul coronavirus. Fiica Mioarei Roman a trecut printr-o perioadă dificilă după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Catinca a trăit clipe de panică și abia dacă se mai putea ridica din pat. Cum a trecut prin aceste momente?

Catinca Roman s-a confruntat cu noul coronavirus. Vedeta a trecut prin momente cumplite

Catinca Roman s-a confruntat cu noul coronavirus. În ultima perioadă, multe vedete din România s-au luptat cu noul coronavirus. Printre acestea s-a numărat și Catinca Roman, care a fost nevoită să stea în izolare departe de familia sa pentru a se vindeca de COVID-19. Fiica cea mare a Mioarei Roman a declarat că a avut simptome puternice, luând decizia de a suna la 112. Ulterior a aflat că a fost infectată cu noul coronavirus, luptând zile întregi pentru a scăpa de el. Din fericire, acum se simte bine, deși nu este complet vindecată. Cu toate că s-a imunizat, Catinca a luat virusul COVID-19. ”Acum sunt bine, binișor, nu complet recuperată, dar pe calea cea bună. Simptomele le-am avut acum două săptămâni, au debutat cu tuse puternică, frisoane si stare generală foarte proastă. N-am făcut temperatură, însă am bănuit despre ce e vorba și am chemat ambulanța.

Ținând cont de vârsta mea, deși sunt vaccinată cu schema completă m-am gândit că e posibil să fac o formă mai grea și am chemat ambulanța, mi s-a făcut test și am primit rezultatul în două zile”, a spus Catinca Roman la Antena Stars.

Sora Oanei Roman a declarat că s-a simțit foarte rău și îi sfătuiește pe toți să se vaccineze. Catinca susține că dacă nu s-ar fi vaccinat, poate boala ar fi fost și mai agresivă și ar fi putut ajunge la spital. ”M-am simțit foarte, foarte rău, în zilele a șaptea și a opta. Am avut o stare de slăbiciune extremă, lipsă de poftă de mâncare, rău, rău. Te afectează și psihologic faptul că ești singur, că nu poți să iei contact real cu nimeni. Sfatul meu e ca toată lumea să se vaccineze că nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu eram vaccinată și în ce fel ar fi evoluat boala”, a mai spus ea.

Cine a fost alături de ea în această perioadă

În tot acest timp, alături de ea au fost prietenii săi care s-au interesat deseori de starea sa de sănătate. Mai mult, Catinca a spus că în aceste situații îți dai seama cine îți sunt prieteni și cine nu.”Din fericire am un grup de prieteni apropiați care întodeauna au fost lângă mine, unii prieteni de 20 de ani și m-au sprijinit din toate punctele de vedere. Toți m-au sunat, mi-au scris, m-au sunat să mă ajute, au fost și unii care nu m-au sunat, care nu mi-au scris, dar asta e viață”, a mai spus ea.

În urmă cu ceva timp, Catinca Roman declara că își dorește să se mute din România într-o țară mai călduroasă. Catinca Roman se vede locuind în Spania, iar pentru asta este pregătită să învețe limba și se gândește să se reprofileze. „A fost o discuție cu cineva în care mi-am exprimat dorința de a pleca la un moment dat din România. Am zis că nu mi-aș dori să îmbătrânesc aici, ci într-o țară puțin mai caldă. Probabil în 2-3 ani. Oricum asta nu este o hotărâre care se ia de pe o zi pe alta, e un lucru care trebuie pregătit. Mi-aș dori să mă mut în Spania, trebuie să învăț limba. Sunt pe calea de a mă reorienta profesional și indiferent de ce o să se întâmple, eu îmi doresc acest lucru. Am mai trăit în altă țară. Am stat cam 5 ani în Franța, știu cum e acolo. M-am gândit că odată cu vârsta o să conteze și acest lucru (n.r.) vremea.”, a spus Catina Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: