Redactia.ro
Home » Monden » Catinca Roman, declarații sfâșietoare despre copilărie. „S-au făcut diferențe la noi în casă între mine și Oana”

Catinca Roman, declarații sfâșietoare despre copilărie. „S-au făcut diferențe la noi în casă între mine și Oana”

Oana si Catinca Roman

Catinca Roman este fiica înfiată a Mioarei și a lui Petre Roman. Toată lumea crezut că a dus o viață ca în puf, dar abia acum a avut curajul să iasă în față și să povestească cum a fost copilăria ei cu adevărat. Catinca Roman a făcut mărturisiri dureroase în cadrul unei emisiuni televizate. Ce a putut spune sora Oanei Roman despre copilăria ei.

Catinca Roman, dezvăluiri fără perdea despre copilărie

Catinca Roman a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate unde a vorbit deschis despre viața ei în familia Roman. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a dezvăluit că mereu a fost o fire introvertită și că la prima sa întâlnire cu Petre Roman a primit în dar de la acesta o biciletă. Catinca Roman a spus că a simțit cum părinții ei făceau diferențe între ea și sora sa Oana. Catinca a ținut să precizeze că în niciun caz nu a fost vorba de lucruri materiale, ci sesiza aceste diferențe în comportament și afecțiunea primită.

Eram un copil introvert, unde mă puneau acolo stăteam. La prima mea întâlnire cu tata, Petre mi-a adus o bicicletă, să mă îndulcească. Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor. Dar eram dificilă în alte direcții. Și acum mama îmi spune că ea nu m-a înțeles niciodată pe deplin. Mi-a fost condusă viața în așa fel încât nu mai aveam stăpânire pe ea. M-am simțit de multe ori un copil abandonat, deși am avut o relație bună cu Petre Roman.

Pentru un copil de vârsta aia e complicat să gestioneze situațiile de genul acesta. La momentul respectiv nu-mi lipsea nimic. Mă întrebam de ce sunt nefericită, de ce îmi aleg întotdeauna bărbați-trofeu. O să sune dur, dar nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut. S-au făcut diferențe la noi în casă, între mine și Oana. Dar nu de genul că îi cumpărau ei mai multe jucării. Undeva la nivel subliminal exista o oarecare diferență. Într-un fel, mama se simțea obligată să-i acorde mai multă atenție fructului rezultat din pasiunea lor. Ai mei nu au știut să ne unească pe mine și pe Oana.„, a mărturisit Catinca Roman în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Ce spune Catinca Roman despre fiica sa Calina, dar și despre relația cu tatăl ei

Catinca Roman a vorbit deschis și despre tatăl fiicei ei, Calina. Aceasta a mărturisit că în momentul în care a rămas însărcinată ambii au fost de acord cu venirea pe lume a Calinei. O dată cu timpul, bărbatul a devenit din ce în ce mai absent din viața fiicei lor, cu toate că sora Oanei Roman a încercat să îndrepte acest lucru. Catinca Roman a mărturisit că i-a fost ușor să o crească singură pe Calina deoarece a fost un copil bun.

La momentul respectiv a fost un act de rebeliune (n.r. relația cu tatăl Calinei). Sarcina a fost întâmplătoare, nu a fost programată, dar am căzut de comun acord să o păstrăm. Da, de multe ori (n.r să îl facă pe tatăl Calinei să fie mai prezent în viața fiicei sale) și am abandonat lupta acum un an. În toți ani aceștia am încercat să îi explic că în momentul în care am hotărât să facem un copil am luat decizia împreună. Este importantă prezența masculină în viața unei fete. Am avut o discuție cu Calina, ea a crescut și a înțeles foarte multe lucruri, și-a dat seama că asta este situația și nu o să aibă parte de sprijinul lui.

Mi-a fost extrem de greu. Am avut puține persoane care să mă ajute, să mă sfătuiască. Ai mei erau prinși într-un vârtej de evenimente. Îmi gestionam cu greu emoțiile, faptul că corpul meu s-a transformat, mi-a fost foarte greu. Calina a fost un copil foarte ușor de crescut, astfel nu știu ce m-aș fi făcut.

A avut momentul ei de rebeliune, la adolescență, când, cu toate că mă pregătisem, citisem, mă sfătuisem, tot mi-a fost greu, poate tocmai din cauza faptului că eram o mamă singură, să îi înțeleg lupta ei pentru câștigarea independenței. Am trecut prin foarte multe stări, în afară de îngrijorările normale pentru un adolescent. Cred că faptul că s-a făcut terapia ei și mi-a întors spatele la un moment dat, deși îmi dădeam seama că face parte din procesul maturizării, m-a speriat foarte tare.„, a mai spus Catinca Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: