Redactia.ro
Home » Monden » Catinca Roman, primele declarații despre starea de sănătate a mamei sale Mioara, după ce a fost dusă de urgență la spital

Catinca Roman, primele declarații despre starea de sănătate a mamei sale Mioara, după ce a fost dusă de urgență la spital

Mioara Roman, fost soție a lui Petre Roman, a ajuns astăzi de urgență la spital. Alături de ea sunt fiicele sale. Catinca Roman a făcut primele declarații despre starea de sănătate a mamei ei și despre motivul pentru care aceasta a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

Catinca Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman a fost cea care  a anunțat în mediul online faptul că astăzi a fost nevoită să o ducă pe mama sa Mioara de urgență la spital. Oana le-a povestit fanilor că mama sa nu se simte tocmai bine și din cauza faptului că femeia a mai avut antecedente cu problemele neurologice, aceasta a decis că cel mai bine ar fi să o ducă de urgență la spital.

La câteva ore, în această seară, Catinca Roman a făcut primele declarații despre starea de sănătate a mamei ei. Ea a povestit că nu se știe exact motivul pentru care Mioarei Roman i s-a făcut rău, iar medicii presupun că temperaturile ridicate ar fi cauza. Catinca Roman a mai adăugat faptul că mamei sale i-a fost schimbat tratamentul, iar acum va fi nevoie să fie ținută sub observație.

Poate și din cauza vremii, care ne afectează pe toți. Ideea este că am fost la spital, starea ei este stabilă, i-a modificat un pic tratamentul și urmează să o ținem sub observație. Acum că i-a schimbat tratamentul, trebuie să vedem cum vor decurge lucrurile.„, a fost declarația Catincăi Roman.

Nu este pentru prima dată când Mioara Roman are probleme de sănătate

Oana Roman și sora sa Catinca au avut parte de mai multe episoade urâte în care mama lor Mioara nu s-a simțit deloc bine. După ce au mers cu ea la cei mai buni medici din domeniu  au decis că locul cel mai bun pentru a o știi pe mama lor în siguranță este un centru de recuperare. Mulți au acuzat-o pe Oana că ar fi internat-o pe mama sa la un azil de bătrâni, dar vedeta  aieșit public și a explicat care este situația.

”Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de 1 an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: