Redactia.ro
Home » Monden » Catinca Roman, vorbe dure despre tatăl ei vitreg, Petre Roman: ”Pe Oana o mai atingea, la mine nu a ridicat mâna”

Catinca Roman, vorbe dure despre tatăl ei vitreg, Petre Roman: ”Pe Oana o mai atingea, la mine nu a ridicat mâna”

Catinca Roman a făcut dezvăluiri despre relația cu tatăl ei vitreg, Petre Roman. Catinca Roman i-a adus acuzații grave fostului premier al României. Aceasta a spus și care mai este relația ei cu Oana Roman.

Catinca Roman, despre tatăl ei vitreg, Petre Roman

Catinca Roman a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, Petre Roman. Catinca spune că nu a avut o legătură bună cu el, dar și ce relație mai are cu Oana Roman, informează playtech.ro.

Catinca îl descrie pe fostul premier al țării precum un om dificil și a precizat că nu mai vorbește cu el.

Eu cu Petre Roman nu am avut o legătură bună. Oricum, el are o fire dificilă, e greu să te înțelegi cu el. El nu vorbește nici cu fiica lui, Oana, ce să vorbească cu mine? Nu mai avem practic nici o legătură”, a declarat Catinca Roman  pentru playtech.ro.

Mai mult, Catinca îi aduce acuzații de violență la adresa surorii sale vitrege, Oana Roman. La ea, în schimb, nu s-a întâmplat să își manifeste violența.

”Așa e, pe Oana o mai atingea, la mine nu a avut însă curaj să ridice mâna. Ar fi fost culmea. În schimb, eu am avut dintotdeauna o relație foarte bună cu tatăl meu natural”, a povestit creatoarea de modă, în exclusivitate, pentru playtech.ro.

Catinca Roman a vorbit și despre fiica sa Calina. Nașterea ei în afara căsătoriei a stârnit controverse și l-ar fi afectat politic pe Petre Roman. ”Atunci s-a zis că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza mea” a declarat Catinca.

”A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei. Nu a fost ceva premeditat, a fost mai mult ceva negândit, care a avut repercusiuni. Acum e cool să faci un copil nemăritată, dar atunci s-a zis că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza mea”, a spus Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce relație are Catinca Roman cu Oana Roman

Cât despre relația cu Oana Roman, sora sa vitregă, Catinca a precizat că nu au mai vorbit în ultima vreme.

”Cu Oana n-am prea vorbit. Am evitat să merg la ei pentru că mama are probleme de sănătate și nu am vrut să ducem virusul dintr-o parte în alta”, a mai spus Catinca.

Catinca a mai dezvăluit că se înțelege foarte bine cu tatăl ei biologic pe care îl ajută cum poate, fiind bolnav. Tatăl ei biologic este Iosif Zilahy.

”În izolare, am stat singură, Calina, la fel, ne-am văzut de două ori, de la distanță. A fost cel mai greu moment. Eu îl am pe tata, care e în vârstă, are tratament de luat, i-am făcut cumpărături. La el am mers mai des”, a conchis aceasta.

Catinca Roman este cretoare de modă și este fiica Mioarei Roman și al lui Iosif Zilahy. Odată ce părinții săi biologici au divorțat, tatăl ei a devenit Petre Roman. Catinca Roman nu i-ar fi spus niciodată ”tată” lui Petre Roman. Fostul premier este divorțat de Mioara Roman și este căsătorit acum cu Silvia Chifiriuc. Atunci când a cunoscut-o, aceasta era o cântăreață foarte frumoasă.

”Petre a uitat de mine. Nevasta nu-l mai lasă nici să sune”, a spus Mioara Roman într-un interviu pentru Click.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: