Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman a fost căsătorită cu alt bărbat înainte de Petre Roman! Acesta e tatăl Catincăi

Mioara Roman a fost căsătorită cu alt bărbat înainte de Petre Roman! Acesta e tatăl Catincăi

GALERIE FOTO (6) Mioara Roman a fost căsătorită cu alt bărbat înainte de Petre

Mioara și Petre Roman au divorțat după 34 de ani de căsnicie, având împreună o fiică, Oana Roman. În același timp, Catinca, prima fiică a Mărioarei din prima căsătorie a fost crescută de fostul politician.  Astfel publicul o cunoaște drept Catinca Roman, deși numele ei în acte a fost întotdeauna Zilahy. Cine este tatăl biologic al acesteia?

Mioara Roman a fost căsătorită cu alt bărbat înainte de Petre Roman! Acesta e tatăl Catincăi

Înainte de a se căsătorit cu fostul premier al României, Mioara Roman a fost căsătorită cu Iosif Zilahy, sportiv și antrenor de scrimă. Rodul iubirii lor a fost Catinca, care a devenit și a rămas „fețița lui tati”, după cum a mărturisit plin de emoție sportivul în emisiunea lui Marută. Chiar dacă părinții ei au divorțat, ea fiind nevoită să locuiască cu mama și tatăl ei vitreg, Petre Roman, Catinca nu a renunțat niciodată la tatăl ei.

Aceasta are o relație frumoasă și unită cu tatăl său biologic. Tocmai de aceea, Catinca nu i-a spus niciodată tată lui Petre Roman. Se pare că fostul ministru nu i-a încurajat prietenia Catincăi cu tatăl său, dar nici nu i-a interzis să nu vorbească cu el.

Ce relație avea Catinca cu Petre Roman

Catinca Roman a declarat într-o emisiune la Antena Stars că nu mai păstrează legătura cu tatăl său vitreg. După ce mama sa a divorțat de Petre Roman, relația dintre ea și fostul politician s-a rupt iremediabil. Conform acesteia, Petre Roman nu a fost apropiat de Calina, motiv pentru care nici ea și nici fiica sa nu-i simt lipsa. „Din punctul meu de vedere, e imposibil să ştergi 36 de ani comuni, dar dacă el aşa a ales…”, a mai spus ea despre despărțirea mamei sale de Petre Roman.

De asemenea, Oana Roman, sora ei vitregă a vorbit la un moment dat despre relație dintre ele două. Cu toate că diferența dintre ele este de 9 ani, Catinca s-a purtat frumos cu sora ei. Mai mult, se pare că Petre Roman s-a purtat cu mănuși cu fiica sa vitregă, în perioada cât a fost căsătorit cu Mioara Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: