Redactia.ro
Home » Monden » Două surori celebre sunt la cuțite! Motivul rupturii dintre ele

Două surori celebre sunt la cuțite! Motivul rupturii dintre ele

GALERIE FOTO (9) Două surori celebre sunt la cuțite! Motivul rupturii dintre ele

Două surori celebre sunt la cuțite! Motivul rupturii dintre ele. Oana Roman a trecut în ultima perioadă prin numeroase încercări. Vedeta nu se mai înțelege cu tatăl său, dar nici cu sora ei, Catinca.

Două surori celebre sunt la cuțite! Motivul rupturii dintre ele

Anul 2019 a fost un an prin de greutăți și încercări pentru Oana Roman. Aceasta s-a distanțat de tătăl său, Petre Roman, dar și sora ei, Catinca. Invitată în cadrul emisiunii La Măruță, Oana a declarat că între ea și Catinca s-a produs o ruptură, dar nu a explicat care a fost cauza.

2019 a însemnat şi o îndepărtare majoră a surorii mele de noi. Familia de sânge pentru mine este formată din două persoane, mama şi fiica mea. E greu să gestionezi toate astea în acelaşi timp. Am ales să vorbesc pentru că sunt un om asumat.

Din păcate, tata s-a retras foarte mult. Vine foarte rar să o vadă pe Iza, mă sună foarte rar. E alegerea lui până la urmă. Nu îl pot judeca, e tata, trebuie să îl respect toată viaţa, dar eu îi simt lipsa,”, a declarat prezentatoarea Tv.

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei

În urmă cu puțin timp, Oana Roman anunța pe contul de Facebook că ea și partenerul ei de viață au decis să se despartă. Dar, surpriză!, iată că sărbătorile de iarnă au fost prilejul potrivit pentru care cei doi soți să-și rezolve problemele din cuplu. Vedeta TV și tatăl copilului ei s-au sărutat în direct!

Sărbătorile de iarnă au adus pace și liniște în mariajul Oanei Elisei. După ce au petrecut o vacanță la munte alături de fiica lor, Oana și Marius au reușit să pună deoparte neînțelegerile. Cei doi au acordat, recent, un interviu celor de la Antena Stars, în care au vorbit despre cum decurg lucrurile între ei în prezent.

Ba mai mult, Oana și Marius s-au sărutat, în direct, închizând gura cârcotașilor, care speculau că un divorț este iminent între ei. „Nu suntem certaţi”, a spus vedeta în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”.

Citeste si:Oana Roman a slăbit. Vedeta și-a schimbat stilul de viață, iar rezultatele se văd

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: