Redactia.ro
Home » Monden » Catrinel Sandu duce o viață de vis în America. Vedeta are o carieră de succes

Catrinel Sandu duce o viață de vis în America. Vedeta are o carieră de succes

GALERIE FOTO (4) Catrinel Sandu duce o viață de vis în America.

Catrinel Sandu duce o viață de vis în America. Vedeta s-a mutat în America în urmă cu câțiva ani, unde trăiește alături de familia ei și are o carieră de vis. Catrinel a declarat că duce o viață împlinită și se bucură de tot ceea ce trăiește pe tărâmul american.

Catrinel Sandu duce o viață de vis în America. Vedeta are o carieră de succes

Catrinel Sandu duce o viață de vis în America. Vedeta s-a stabilit în America de mai mulți ani, acolo unde și-a făcut o nouă viață. Catrinel Sandu a fost căsătorită cu jucătorul de tenis Gabriel Trifu, împreună cu care are două fetițe, Sara și Lara. Ulterior, actrița s-a căsătorit cu Steve Schroete, care este medic stomatolog. Blondina se înțelege de minune cu soțul său, care mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară. Până să înceapă pandemia, Catrinel venea des în România, dar acum, vedeta a fost nevoită să nu mai vină în țara sa natală.

Invitată într-o emisiune tv, Catrinel a vorbit despre viața ei din Statele Unite ale Americii, dar și cu ce se ocupă. Blondina a mărturisit că este profesoară de dans la o școală de arte, unde se bucură de un real succes. „M-am reîntors la prima dragoste. Sunt profesoară de dans la o școală de arte. Este una dintre cele mai mari școli de arte din zonă. Acolo predau, lucrez în fiecare zi, de dimineață până seara. Am foarte multe rezultate frumoase, foarte multe spectacole. Din păcate, în această perioadă totul este online. Eu merg fizic la școală, predau, dar toate spectacolele și evenimentele noastre se țin online.Dar îmi place foarte tare ceea ce fac. Sunt foarte fericită. S-au așezat lucrurile foarte frumos”, a declarat Catrinel în cadrul emisiunii

În legătura cu mariajul său, Catrinel a spus că Steve este doctor stomatolog. „Steve este un doctor stomatolog foarte bun. Asta nu o spun eu că este soțul meu, dar are o reputație foarte bună aici, în Sarasota.Este în business de peste 20 de ani. Este un om extraordinar, care ajută pe toată lumea”, a mai spus aceasta.

Catrinel Sandu a fost trădată de fostul soț

Catrinel Sandu și Gabriel Trifu au divorțat după 11 ani de căsnicie. Vestea separării a șocat pe toată lumea, mai ales că cei doi au și două fiice împreună. Se pare că tenismenul ducea o viață dublă în Florisa. Cei doi s-au căsătorit în 2006, iar un mai târziu s-au mutat în SUA, Florida, unde mulți ani căsnicia lor a fost numai lapte și miere. Ulterior, fosta “bebeluşă” de la “Cronica Cârcotaşilor” a aflat că soțul ei s-a îndrăgostit de o altă femei, cu care avea o relație în paralel.

Aventura s-a transformat într-o relație serioasă, motiv pentru care blondina a decis să pună capăt căsniciei. “Fiecare sfârşit de an e o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru mine e mult mai important de atât. E închiderea unui capitol important din viaţa mea. După o separare de mai bine de un an, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar, vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări”, a scris Catrinel Sandu pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: