Redactia.ro
Home » Monden » Catrinel Sandu s-a căsătorit în secret cu iubitul american. Unde și când a avut loc nunta

Catrinel Sandu s-a căsătorit în secret cu iubitul american. Unde și când a avut loc nunta

Catrinel Sandu s-a căsătorit, în acest weekend, cu medicul american Steve Schroeter. Evenimentul a fost unul discret, iar Catrinel a arătat superb în rochia de mireasă. Ținuta a fost una simplă și elegantă în același timp.

Catrinel Sandu s-a căsătorit în secret cu iubitul american. Unde și când a avut loc nunta

Catrinel Sandu, fosta „bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor, a avut parte de un weekend de pomină. Dansatoarea și-a unit destinele cu iubitul american, medicul Steve Schroeter. Totul s-a desfășurat în mare secret, iar nunta a avut loc la un restaurant din Capitală.

La ceremonie au fost prezente mai multe persoanele apropiate și s-a preferat prezența fără dar, în schimbul unei petreceri de neuitat. Slujba religioasă a fost și ea una specială, fiind oficiată de doi preoți, cu un cor special, iar mirii au sosit la biserică într-o limuzină albă. În ceea ce privește retaurantul unde a avut loc nunta, a fost unul cu specific italienesc, iar distracția s-a încheiat la orele 23:00, scrie Spynews.

Rochia de mireasă a lui Catrinel, aleasă de una dintre fetele ei

Una dintre fetele dansatoarei i-a ales rochia de mireasă mamei sale. Catrinel s-a declarat și ea încântată după ce a văzut-o și a probat-o.  „Rochia de mireasă mi-a ales-o Sarah, fetița cea mare. Am trecut pe lângă un magazin în America și mi-a zis: „mami, uite, asta e rochia ta de mireasă” și a avut dreptate. Am cumpărat-o și iată-mă în ea. Mi-a plăcut foarte mult modelul, e stilul meu”, a declarat Catrinel Sandu.

Luna de miere, alături de copii la Paris

Legat de luna de miere, Catrinel și soțul ei vor pleca alături de copiii lor la Paris.  Catrinel are două fete din căsnicia anterioară,Sarah și Lara, iar medicul doi fii: Luke și Mark.

Catrinel Sandu, stabilită de ani buni în America

Catrinel Sandu s-a iubit, înainte de relația cu medicul american, cu actorul Lucian Viziru și Gabriel Trifu. Ambii au înșelat-o. Lucian Viziru a trădat-o pe dansatoare cu cea mai bună prietenă a sa.

„Persoana respectivă era prietenă cu noi, dar s-a întâmplat în perioada de pauză dintre noi. Cred că depinde mult de vârstă, de tine (…) Altfel reacționezi la 20, la 30 de ani și altfel aș reacționa eu acum la 40 de ani. Eu la chestii din astea sunt foarte doamnă, nu știu de ce. Nu mă blochez, dar nu răspund cu aceeași monedă. Am avut o singură discuție cu ea… Am zis că fiecare se merită pe fiecare, cum îți așterni, așa dormi, cu Dumnezeu înainte, karma nu iartă pe nimeni și la revedere. (…) Nimeni nu pleacă pentru că îi pune cineva pistolul la cap. Vina este împărțită într-un cuplu”, a declarat Catrinel Sandu în emisiunea „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

catrinel-sandu-fetite - ADPM

Foto: Catrinel Sandu si fetitele ei

Gabriel Trifu a înșelat-o timp de doi ani pe Catrinel Sandu. Într-o zi, chiar amanta acestuia a sunat-o pe dansatoare și i-a spus: ”O sună tipa asta într-o zi şi îi spune: Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine. Catrinel a fost şocată, îţi dai seama, dar i-a răspuns ca o doamnă, nu s-a băgat în scandal sau în discuţii agresive”, a declarat o sursă apropiată vedetei, în 2018, potrivit Click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: