Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Lucian Viziru? Au trecut 6 ani de când a plecat din România

Ce mai face Lucian Viziru? Au trecut 6 ani de când a plecat din România

GALERIE FOTO (2)

A fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Grație fizicului impresionant, dar și a talentului actoricesc și muzical, Lucian Viziru era, totodată, și unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul românesc. Însă, lui nici că i-a păsat! A pus punct carierei actoricești, și-a luat soția și a luat calea străinătății. Ce s-a întâmplat acolo cu celebrul actor?

Lucian Viziru, 6 ani de când a părăsit România

Mai întâi, a fost cântăreț și a fîn câteva ăcut furori în rândul adolescentelor cu hiturile formației ”Gaz pe foc”. Mai apoi, a încercat o carieră pe TV, care s-a dovedit a fi de succes. A jucat în telenovele precum ”Lacrimi de iubire”, ”Regina” ori „Inimă de țigan” și cucerise admirația tututor doamnelor și domnișoarele.

La un moment dat, însă, a decis că vrea mai mult. Deși avea o situație materială favorabilă, Lucian Viziru a decis să plece din România, în vederea unui trai mai bun. Zis și făcut. Și-a luat soția și băiețelul și s-au stabilit în Germania. Acum, cei trei duc un trai decent, Viziru întreținându-și familia ca antrenor de tenis pentru copii. Au fost, însă, și momente în care familia a dus-o foarte greu.

Traiul din Germania s-a dovedit a fi anevoios la început

Lucian Viziru a dezvăluit, însă, că nu a fost dintotdeauna situația curentă. Atunci când au ajuns în Germania, starea familiei a fost critică, dat fiind faptul că rămăsese fără bani. ”În Germania am făcut foamea. Toată ziua mâncam o banană sau două până seara când ajungeam acasă”, mărturisea, în urmă cu ceva ani, actorul în emisiunea Oanei Turcu.

lucian viziru
Predă lecții de tenis viitorilor campioni ai Germaniei

Culmea e că fix în acea perioadă, banca a sechestrat toate bunurile lui după ce n-a mai putut achita un împrumut de 100.000 de euro. Banii îi luase pentru a-și trata tatăl de cancer.

Citește și Ți-o amintești pe prima soție a lui Alex Velea? Cum arată acum mulatra FOTO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: