Redactia.ro
Home » Monden » Cauza decesului nepotului lui Robert de Niro. Devastată, mama lui a dezvăluit ce s-a întâmplat

Cauza decesului nepotului lui Robert de Niro. Devastată, mama lui a dezvăluit ce s-a întâmplat

Cauza decesului nepotului lui Robert de Niro. Devastată, mama lui a dezvăluit ce s-a întâmplat

Leandro De Niro-Rodriguez, nepotul marelui actor Robert de Niro, a decedat. Mama lui, devastată, a dezvăluit și care ar fi, de fapt, cauza decesului, investigată de polițiști. Tânărul ei fiu avea 19 ani când și-a dat ultima suflare.

Cauza decesului nepotului lui Robert de Niro. Devastată, mama tânărului a dezvăluit ce s-a întâmplat

La câteva zile după decesul acestuia, produs pe 2 iulie 2023, mama lui Leandro a dezvăluit care ar fi cauza morții, investigată acum de polițiști. Drena De Niro, fiica adoptată de marele actor Robert de Niro în 1976, a publicat un mesaj în mediul online.

„Cineva i-a vândut pastile cu fentanil. Așa că vă spun celor care vindeți și consumați aceste porcării – băiatul meu s-a dus pentru totdeauna”, a scris Drena De Niro pe Instagram.

„Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt atât de mult devenind mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat. Îmi pare atât de rău, puiul meu, atât de rău. Odihnește-te în pace și în raiul veșnic, scumpul meu băiat”, a mai spus mama tânărului.

„Sunt profund îndurerat de moartea iubitului meu nepot Leo. Apreciem foarte mult condoleanțele venite din partea tuturor. Vă rugăm să ne lăsați să jelim în intimitate moartea lui Leo”, a spus actorul Robert De Niro.

Mai exact, Drena De Niro susține că fiul ei a murit din cauza consumului de droguri care erau combinate cu fentanil. Prin urmare, poliția investighează o posibilă supradoză de droguri, așa cum a răspuns ea în secțiunea de comentarii a unei postări de pe Instagram.

Leandro De Niro-Rodriguez a fost un actor care a apărut în ”A Star Is Born” din 2018, „Cabaret Maxime” din 2018 și „The Collection” din 2005, potrivit IMDb.

Cauza decesului nepotului lui Robert de Niro. Devastată, mama lui a dezvăluit ce s-a întâmplat
Foto: Drena De Niro/ Getty Images

Ce este fenatilul

Fentanilul este un opioid sintetic care a provocat o creștere recentă la nivel național a supradozelor mortale de droguri.

Prezintă un pericol mai mare pentru persoanele fără o toleranță ridicată la opioide, cum ar fi adolescenții, care „au un risc mult mai mare de deces prin supradoză din cauza răspândirii pastilelor contrafăcute care arată ca Percocet și OxyContin sau Xanax, dar sunt de fapt ilicite, fentanil”, conform lui Joseph Friedman, cercetător al dependenței de la UCLA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: