Redactia.ro
Home » Știri » Cauza morții omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Fiica milionarului, bătută și amenințată de atacatori

Cauza morții omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Fiica milionarului, bătută și amenințată de atacatori

Cauza morții omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Fiica milionarului, bătută și amenințată de atacatori

Potrivit informațiilor furnizate de anchetatori, moartea milionarului sibian a fost rezultatul unui presupus jaf brutal, în care trei indivizi au comis acte de violență asupra lui Kreiner în propria sa casă. Cu atât mai șocant este faptul că fiica omului de afaceri a fost și ea victima unor agresiuni, fiind bătută și amenințată de atacatori. Iată detaliile!

Cauza morții omului de afaceri sibian Adrian Kreiner

Potrivit rechizitoriului dat publicității de către anchetatori, Adrian Kreiner ar fi fost sufocat cu un covor și supus la multiple acte de violență la nivelul capului, trunchiului și membrelor. Descoperit în stare gravă de către polițiști, victima a fost resuscitată până la sosirea echipajelor medicale, însă a decedat ulterior din cauza unei encefalopatii hipoxice.

„Asupra persoanei vătămate Kreiner Adrian, care se afla la parterul locuinţei, au fost exercitate multiple acte de violenţă la nivelul capului, trunchiului precum şi membrelor, după care a fost legată cu mâinile la spate şi posibil sufocată cu un covor, persoana vătămată fiind descoperită de organele de poliţie la ora 03:04 în stare de inconştienţă cu pulsul foarte scăzut, fiind necesară efectuarea manevrelor de resuscitare care au fost începute de către organele de poliţie şi continuate de către echipajul medical”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

„Persoana vătămată s-a întors în dormitor şi a încuiat uşa, s-a înarmat cu un briceag şi s-a ascuns în dressing de unde a sunat la 112. Doi dintre cei trei autori au urcat la etaj şi au rupt uşa dormitorului după care au pătruns în dressing, persoana vătămată declarând că «m-au lovit peste mână şi astfel mi-au căzut telefonul şi briceagul»”, se mai arată în rechizitoriu.

Fiica milionarului, bătută și amenințată de atacatori

Fiica milionarului, martoră la toată tragedia, a fost cea care a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Alarmată de zgomotul produs la parterul casei, tânăra a ieșit să vadă ce se întâmplă și a observat unul dintre atacatori cu o cagulă pe cap. Pentru a-și proteja viața, fata s-a închis într-un dressing de la primul etaj, unde a fost martora continuării atrocităților.

„Bărbatul mai înalt stătea în partea stângă a dressingului şi nu spunea nimic, însă cel mai mic de statură, care avea ochii căprui spre verde, s-a apropiat de mine, m-a întrebat agresiv pe limba engleză unde sunt banii, iar când i-am spus că nu ştiu, m-a împins cu picioarele şi a început să mă lovească, m-a ridicat de la pământ, m-a ameninţat cu arma la tâmplă, întrebându-mă încontinuu unde sunt banii. I-am răspuns că nu ştiu, dar pot să-i dau banii mei din geantă”.

„După ce le-a dat atacatorilor banii pe care aceasta îi avea în portofel (40 euro şi aproximativ 100 de lei), a fost ameninţată din nou cu pistolul de către unul din atacatori care l-a încărcat şi i l-a pus la cap întrebând-o de mai multe ori unde sunt banii. În acest timp, celălalt atacator, observând în interiorul dressing-ului mai multe ceasuri de valoare ce se aflau la vedere, le-a luat şi le-a introdus într-o geantă, scotocind şi prin sertarele din dormitor. Înainte de a pleca la parterul locuinţei, atacatorul înarmat i-a spus persoanei vătămate că îl va omori pe tatăl său şi a părăsit camera ducându-se la parter”, se mai arată în documentul citat.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dezvăluit că atacatorii au pătruns în curtea imobilului omului de afaceri prin efracție. Victima a fost supusă la acte de violență la parterul locuinței, fiind ulterior legată cu mâinile la spate și posibil sufocată cu un covor. Înfricoșată de aceste evenimente, fiica lui Adrian Kreiner s-a ascuns în dressing, iar doi dintre atacatori au urcat la etaj pentru a o găsi și a o amenința.

Din fişa de constatări preliminare nr. 3186/A lagr/62 din 06.11.2023 rezultă că numitul Kreiner Adrian „a prezentat multiple echimoze şi hematoame la nivel cranian, toraco-abdominal şi la nivelul antebraţului drept, excoriaţii şi zone excoriate la nivel cervical şi la nivelul membrelor, precum şi fracturi costale”.

„Leziunile traumatice s-au putut produce la data de 06 noiembrie 2023 prin lovire repetată cu corpuri dure, prin zgâriere cu unghiile la nivel cervical, prin cădere pe un plan dur neregulat, precum şi prin mecanism de contenţie la nivelul membrelor. Din documentele medicale reiese că prezintă şi edem cerebral difuz, cu status neurologic sever alterat, în cadrul unei encefalopatii hipoxice, determinată de un stop cardio-respirator resuscitat şi, posibil de o asfixie mecanică atipică”, se mai arată în fişa de constatare.

Medicii legişti au precizat că moartea „s-a datorat comei consecutive unei encefalopatii hipoxice survenită în urma unui stop cardio respirator resuscitat, cel mai probabil urmare a unei asfixii mecanice prin lipsă de aport de oxigen, la o persoană cu un traumatism toraco-abdominal…”, potrivit RTV. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: