Redactia.ro
Home » Știri » Cauza morții prințului Philip a fost confirmată la aproape o lună de la decesul său. Ce apare în certificatul de deces

Cauza morții prințului Philip a fost confirmată la aproape o lună de la decesul său. Ce apare în certificatul de deces

GALERIE FOTO (2) Cauza morții prințului Philip a fost confirmată la aproape o lună de la decesul său

Cauza morții prințului Philip a fost confirmată la aproape o lună de la decesul său. În data de 9 aprilie, ducele de Edinburgh s-a stins din viață la vârsta de 99 ani. La aproape o lună de la moartea acestuia, cauza morții a acestuia a fost confirmată. Potrivit documentului, Prințul Philip a murit de bătrânețe.

Cauza morții prințului Philip a fost confirmată la aproape o lună de la decesul său. Ce apare în certificatul de deces

Cauza morții prințului Philip a fost confirmată la aproape o lună de la decesul său. Pe 9 aprilie, întreaga lume afla că prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani. La aproximativ o lună de la moartea sa, a fost confirmată cauza morții. Potrivit certificatului de deces, întocmit de Sir Huw Thomas, soțul reginei a murit de bătrânețe. În mod normal, vârsta înaintată este o cauză de deces acceptată în Marea Britanie dacă pacientul are peste 80 de ani și dacă medicul care realizează certificatul de deces a îngrijit persoana respectivă pe o perioadă îndelungată. Astfel, nu pot fi identificate răni sau boli, acest lucru fiind relevant și în cazul ducelui de Edinburg, pentru că acesta a suferit o intervenție chirurgicală pe cord cu câteva săptămâni înainte să moară.

Prințul Philip a fost înmormântat pe 17 aprilie 2021, la Castelul Windsor. Acesta și-a pregătit dinainte ceremonia înmormântării sale, ducele neavând parte de o ceremonie de stat, iar trupul său nu a fost depus public pentru ca cetățenii Marii Britanii să îi ofere un ultim omagiu. Această decizie a fost luată pentru a fi respectate măsurile de prevenire a infectării cu noul coronavirus. La înmormântarea prințului Philip au participat 30 de persoane, iar printre ele aflându-se și nepotul său, Prințul Harry, care a renunțat la responsabilitățile regale.

Printul Philip si regina Elisabeta

Regine Elisabeta, emoționată de mesajele primite după moartea soțului ei

Pe 21 aprilie, Regina Elisabeta a împlinit vârsta de 95 de ani, declarându-se profund emoționată de mesajele primite de oameni. “Familia mea şi cu mine am dori să vă mulţumim tuturor pentru sprijinul şi bunătatea pe care ni le-aţi arătat în ultimele zile. Am fost profund emoţionaţi şi continuăm să ne amintim că Philip a avut un impact extraordinar pentru nenumărate persoane de-a lungul vieţii sale”, a scris regina într-un mesaj semnat Elisabeta R. şi transmis de Palatul Buckingham. Regina a declarat că a primit multe urări cu ocazia împlinirii vârstei de 95 de ani, fiind extrem de bucuroasă.

Este prima aniversare pe care suvera o petrece fără soțul ei, ducele de Edinburgh. Regina Elisabeta a spus că prințul Philip a reprezentat forța și sprijinul ei de-a lungul anilor. Regina este cel mai vârstnic monarh din lume, petrecându-și ziua de miercuri la Castelul Windsor. Premierul britanic Boris Johnson i-a trimis un mesaj de ziua sa. “Am avut întotdeauna cea mai mare admiraţie pentru Majestatea Sa şi pentru că se află în serviciul acestei ţări şi a Commonwealth. Sunt mândru să fiu premierul său”, a scris pe Twitter liderul conservator. Elisabeta a crescut fără să aștepte că urma să ajungă regină, după ce tatăl ei, George al VI-lea, a preluat coroana după ce fratele lui mare, Edward al VIII-lea, a abdicat în 1936 pentru a pt=utea să se căsătorească cu o americancă divorțată, Wallis Simpson.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: