Redactia.ro
Home » Monden » Cauza oficială a morții Tinei Turner. Artista luase în calcul să apeleze la o soluție extremă din cauza problemelor de sănătate

Cauza oficială a morții Tinei Turner. Artista luase în calcul să apeleze la o soluție extremă din cauza problemelor de sănătate

tina turner

Tina Turner, una dintre numele legendare ale industriei muzicale, s-a stins din viață la 83 de ani, în locuința sa din Elveția. La momentul anunțului morții artistei, reprezentanții acesteia au anunțat că decesul a survenit ca urmare a unei lungi lupte cu o boală nemiloasă.

Tina Turner a luat în calcul sinuciderea asistată

Boala exactă nu a fost menționată concret, însă purtătorul de cuvânt al vedetei a subliniat că decesul a survenit ca urmare a unor cauze naturale. În trecut, Tina Turner fusese diagnosticată cu cancer intestinal, iar de mai bine de patru decenii s-a confruntat cu hipertensiunea arterială. În plus, în memoriile ei, Tina Turner dezvăluia că luase în calcul sinuciderea asistată înainte ca soțul ei să-i doneze un rinichi.

Ea a dezvăluit în memoriile sale că s-a înscris într-o organizație de sinucidere asistată, deoarece s-a pregătit mental pentru posibilitatea de a muri atunci când a aflat că rinichii ei nu mai funcționau la capacitate normală. Din fericire, ajutorul nesperat a sosit din partea soțului acesteia, Erwin Bach, care i-a donat un rinichi în anul 2017.

Tina Turner a primit un rinichi de la propriul soț, Erwin Bach

Tina Turner nu a fost ocolită, de-a lungul vieții, de problemele de sănătate. S-a confruntat cu cancerul, insuficiența renală și chiar și cu un accident vascular cerebral. În urmă cu trei luni, vedeta anunța că se implică într-o campanie care are ca scop conștientizarea efectelor insuficienței renale asupra calității vieții, ea însăși confurntându-se cu probleme serioase la nivelul rinichilor.

„Dacă aș fi știut cum sunt legate hipertensiunea arterială și bolile de rinichi, aș fi scutit de multă suferință. Astăzi este Ziua Internațională a Rinichilor. De ce este important? Pentru că rinichii cedează fără durere. Și de aceea vă spun astăzi: Arătați-vă rinichilor dragoste! Ei merită asta. Rinichii mei sunt victime ale faptului că nu realizez că tensiunea arterială ridicată ar fi trebuit tratată cu medicamente convenționale. : de care am nevoie zilnic, de terapie pe viață cu medicamente. Mult prea mult timp am crezut că corpul meu este un bastion de neatins și indestructibil. M-am pus în mare pericol refuzând să înfrunt realitatea de care am nevoie zilnic, de terapie pe viață cu medicamente. Prin urmare, sunt încântată să pot sprijini o nouă campanie internațională pentru sănătatea rinichilor”, scria Tina Turner pe 9 martie, de Ziua Internațională a Rinichilor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: