Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Caz bizar în Ucraina! Un tânăr de 24 de ani s-a căsătorit cu o bătrână de 81 de ani. Cum a fost posibil

Caz bizar în Ucraina! Un tânăr de 24 de ani s-a căsătorit cu o bătrână de 81 de ani. Cum a fost posibil

Un tânăr în vârstă de 24 de ani și o bătrână în vârstă de 81 de ani s-au căsătorit! S-a întâmplat în Ucraina, iar cei doi au șocat o lumea întreagă prin gestul lor, mai ales că sunt și rude. Există, însă, și o explicație plauzibilă pe alocuri.

Caz bizar în Ucraina! Un tânăr de 24 de ani s-a căsătorit cu o bătrână de 81 de ani. Cum a fost posibil

În Ucraina, un tânăr în vârstă de 24 de ani a decurs la un gest șocant! El a decis să se căsătorească cu o bătrână în vârstă de 81 ani, care îi este verișoară. Iată cum explică el situația uluitoare!

Cazul bizar a intrat în atenția publică în anul 2018. Pe atunci, tânărul pe nume Alexander Kondratyuk,  din orașul ucrainean Vinnitsa, avea 22 de ani și urma să fie integrat în serviciul militar obligatoriu. Asta pentru că, în Ucraina, tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 26 ani sunt obligați să facă Armata. Ei pot scăpa de acest lucru dacă dovedesc faptul că au în grijă o soție cu dizabilități. Așa că Alexander nu a stat prea mult pe gânduri și a cerut-o de soție pe verișoara de 81 de ani, potrivit t1.ua.

Bătrâna, certată cu familia din cauza tânărului

Bătrâna a acceptat și a declarat celor care au căutat-o că-și iubește soțul și că este mulțumită de cum o îngrijește. Însă, din cauza faptei sale, familia ei a refuzat să-i mai vorbească. “Ea nu este vizitată de familia ei din cauza presupusului soț.”, au declarat vecinii femeii de 81 de ani, conform Daily Mail.

Nici Alexander nu s-a lăsat mai prejos declarațiilor soției sale și și-a exprimat în public sentimentele. Și autoritățile le dau crezare. Aleksandr Danilyuk, directorul comisariatului din Vinnitsa, susține că Alexander are toate actele în regulă și nu poate să meargă în armată.

Și în prezent Alexander mai este căsătorit cu bătrâna, având în vedere că serviciul militar obligatoriu este valabil bărbaților ucraineni până în 26 de ani. Acum Alexander are 25 de ani și dacă divorțează ar putea fi integrat în Armată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: