Redactia.ro
Home » Știri » Caz bizar. Un bărbat s-a împușcat singur în somn, după ce a visat că este atacat de un tâlhar

Caz bizar. Un bărbat s-a împușcat singur în somn, după ce a visat că este atacat de un tâlhar

Un bărbat s-a împușcat singur în somn, după ce a visat că este atacat de un tâlhar. Iată amănunte din acest caz bizar și cum s-a întâmplat totul!

Un bărbat s-a împușcat singur în somn, după ce a visat că este atacat de un tâlhar

Un bărbat s-a împușcat din greșeală în somn, în timp ce visa că a fost victima unei tâlhării, mai exact, a unui hoț, care s-a dus să îi spargă locuința.

Mark Dicara, un bărbat din Illinois în vârstă de 62 de ani,  și-a tras cu un revolver în picior, au declarat autoritățile, care l-au acuzat totodată de posesie ilegală de armă de foc, pentru că nu deținea un permis de port armă, și de descărcare imprudență.

În timp ce visa că se apăra de infractor, bărbatul a luat revolverul său .357 Magnum și a tras un foc de armă în întuneric, nimerindu-se accidental într-un picior, fapt care l-a trezit instantaneu din vis. Glonțul i-a trecut prin membrul inferior, apoi s-a înfipt în așternuturile patului.

Poliția a fost chemată la fața locului și l-a găsit pe Mark Dicara în patul lui, înconjurat de o „cantitate semnificativă de sânge”. I-au aplicat un garou și l-au transportat la un spital din apropiere pentru tratament, însă viața lui este în afara pericolului.

Nimeni altcineva nu a fost rănit în incident, iar anchetatorii au descoperit că nu a avut loc nicio violare de domiciliu, evident. Cazul a fost relatat într-un articol Business Insider.

După ce a fost arestat, Mark a fost eliberat după ce a depus o cauțiune de 150.000 de dolari și urmează să se prezinte în instanță pe 29 iunie 2023.

Foto: Lake County Sheriff’s Office

Nu e singurul incident bizar. Un alt caz s-a petrecut în New York. Shawn Santiago, în vârstă de 39 de ani, le-a spus inițial polițiștilor că a fost victima unui glonț rătăcit, însă ulterior a recunoscut că a tras accidental glonțul, care l-a lovit în partea superioară a piciorului în timp ce își făcea nevoile în stația de metrou Times Square.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: