Redactia.ro
Home » Știri » Caz macabru în București. Un bebeluș a fost găsit fără suflare într-o benzinărie

Caz macabru în București. Un bebeluș a fost găsit fără suflare într-o benzinărie

criminal

Un caz șocant s-a petrecut astăzi în București. Un nou născut a fost descoperit fără suflare într-o benzinărie din zona sectorului 2. Anchetatorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au pornit o anchetă pentru a o găsi pe mama fătului abandonat.

Cine a descoperit trupul neînsuflețit

Trupul bebelușului a fost găsit de către un angajat al benzinăriei care a alertat Poliția prin apel la numărul de urgență 112. Trupul fără suflare a fost preluat de poliție și dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se efectua o necropsie. Acum anchetatorii o caută pe femeia care i-a dat naștere fătului pentru a fi trasă la răspundere pentru faptele sale.

La data de 02 iulie a.c., în jurul orei 14.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către o persoană, angajată la o benzinarie, cu privire la faptul că în baia punctului de lucru a descoperit un făt decedat.„, arată comunicatul Poliţiei Capitalei.

Alte două cazuri cu același deznodământ tragic

Conform informațiilor, în luna martie, un alt bebeluș a fost găsit mort pe un cîmp de la marginea orațului Timișoara. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de către un tractorist care ieșise la arat. Acesta a chemat imediat autoritățile. În acel caz era vorba de un nou născut care avea doar două zile.

Un caz similar a avut loc în Ilfov acum două luni. Din fericire, de această dată medicii au reușit să îl readucă la viață pe bebeluș cu toate că la momentul găsirii se afla în stop cardio-respirator. Norocul nou născutului a fost un localnic care l-a găsit în timp ce se plimba cu copiii. Anchetatorii o caută pe mamă care este cercetată pentru tentativă de omor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: