Redactia.ro
Home » Știri » Caz sfâșietor în Timișoara. Mama s-a aruncat de la etaj în brațe cu cei doi copii de 3 și 6 ani

Caz sfâșietor în Timișoara. Mama s-a aruncat de la etaj în brațe cu cei doi copii de 3 și 6 ani

GALERIE FOTO (2)

O scenă tulburătoarea a avut loc în dimineața zilei de marți, în Timișoara. O femeie de 33 de ani s-a aruncat în gol de la înălțime cu cei doi copii ai săi în brațe. Este vorba de un băiat și o fetiță, în vârstă de aproximativ 3 și 6 ani. Băiețelul avea o jucărie în mână în momentul în care mama lui a luat decizia de a recurge la gestul cumplit.

ISU Timiș a informat că, în dimineața zilei de marți, a fost chemat să dea primului ajutor la 3 victime inconștiente, în Timișoara. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime, dintr-un bloc de 10 etaje.

Caz sfâșietor în Timișoara. Mama s-a aruncat de la etaj în brațe cu cei doi copii de 3 și 6 ani

Este vorba despre o femeie de 33 ani, un băiețel de aproximativ 3 ani și o fetiță de 6 ani.

Nu se cunoaște etajul de la care au căzut cele trei victime.

Femeia și băiețelul au murit imediat, însă fetița de 6 ani a prezentat semne vitale în urma impactului. Însă în ciuda eforturilor medicilor de a o menține în viață, micuța nu a putut fi salvată. Așadar, în cele din urmă a fost declarat și decesul ei.

Cutremurător este și faptul că băiețelul avea jucăria în mână în momentul în care a căzut în gol alături de surioara lui și mama sa.

Sursa foto: Tion.ro

Mama urma să se recăsătorească

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificării tuturor cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului.

Potrivit unor informații de la Serviciul de Stare Civilă Timișoara, în 19 aprilie 2022, femeia care a recurs la gestul cumplit ar fi depus actele pentru a se recăsători cu fostul soț, conform Tion.ro.

La fața locului a fost identificată de polițiștii de la Brigada Rutieră și mașina cu care cel mai probabil mama și copiii au ajuns la fața locului. Din primele informații, autoturismul este al iubitei fratelui femeii.

Potrivit jurnaliștilor de la Opinia Timisoarei, tatăl copiilor a aflat de tragedie în Austria. Bărbatul ar fi urmat să se recăsătorească peste doar câteva saptamani cu mama micuților săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini