Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Botoșani! Două persoane găsite decedate într-o casă părăsită. Poliția a stabilit un suspect principal

Caz șocant în Botoșani! Două persoane găsite decedate într-o casă părăsită. Poliția a stabilit un suspect principal

Accident cumplit în Bragadiru. Un motociclist a lovit mortal un pieton

Eveniment șocant petrecut într-o localitate din Botoșani! Două persoane au fost găsite decedate într-o casă părăsită din comuna Manoleasa. Poliția s-a deplasat imediat la fața locului și cercetările au început. Oamenii legii au deja un suspect principal. Iată cine sunt cele două victime.

Două persoane găsite decedate într-o casă părăsită din Botoșani

O femeie din comuna Manoleasa, situată în județul Botoșani, a avut un conflict aprins cu soțul ei și a hotărât să plece din căminul conjugal, luând cu ea și fiica în vârstă de 14 ani. Ele au căutat adăpost la mama femeii pentru câteva zile, însă bătrâna le-a spus că nu pot rămâne aici pe termen lung. În urma acestei situații, mama și fiica au ajuns să se refugieze într-o casă părăsită, locul unde și-au găsit sfârșitul.

La câteva zile bătrâna a observat fum ieșind din clădirea respectivă și a alertat imediat vecinii, care au intervenit prompt pentru a stinge incendiul. După lichidarea flăcărilor, tragica descoperire a fost făcută. Mama în vârstă de 47 de ani și fiica ei de 14 ani au fost găsite decedate într-o cameră a casei părăsite. Inițial, se presupunea că acestea au fost victimele intoxicației cu fum, deoarece în încăperea respectivă s-au găsit coceni arși într-un vas metalic. Cu toate acestea, ulterior, polițiștii din Botoșani au dezvăluit că femeia în vârstă de 47 de ani prezenta o leziune la gât, sugerând astfel o altă circumstanță tragică a decesului său.

Cine este principalul suspect?

Un bărbat de 53 de ani, soțul femeii, se află în centrul suspiciunilor în urma descoperirii tragice a cadavrelor mamei de 47 de ani și fiicei de 14 ani în casa abandonată. Autoritățile l-au reținut pe bărbat, care este acum sub custodia Poliției în timp ce se desfășoară investigația.

Astăzi, în jurul orei 11,00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă, din comuna Manoleasa, este posibil să fie un incendiu, întrucât iese fum dens din interior. Echipajul direcţionat la faţa locului a identificat locuinţa la care făcea referire apelantul, iar în interior, au fost găsite două persoane, o femeie, de 47 de ani şi o minoră, de 14 ani, decedate, care prezentau arsuri la nivelul corpului. De asemenea, femeia prezenta o plagă tăiată la nivelul părţii superioare a corpului„, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: