Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Brașov. O femeie a fost înjunghiată de soțul ei, în fața unei grădinițe

Caz șocant în Brașov. O femeie a fost înjunghiată de soțul ei, în fața unei grădinițe

Caz șocant în Brașov

Caz șocant în Brașov. Alina, în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiată în gât, de soțul său. Femeia și-a dus fetița la grădiniță când a fost urmărită de bărbatul de care voia să divorțeze. Victima a fost transportat de urgență la spital și se află în stare gravă.

Caz șocant în Brașov. O femeie a fost înjunghiată de soțul ei, în fața unei grădinițe

În dimineața zilei de luni, Alina, o tânără de 26 de ani din Brașov și-a dus fetița la grădiniță. Aflată în divorț cu soțul său, femeia a fost urmărită de acesta până în apropierea grădiniței. Cei doi s-au întâlnit în fața instituției, iar educatoarele și copiii au auzit țipete. Martorii au spus că scenele din fața grădiniței erau îngrozitoare. . „Am auzit un ţipăt, era acolo o doamnă căzută şi doamnele de la grădinţă, colcăia sângele. O tăiat-o. Nu am văzut pe nimeni, era ora la care se terminase de sosit copii. Doamnele educatoare i-au acordat primul ajutor”, a declarat o martoră, care locuieşte în apropierea grădiniţei, potrivit observatornews.ro.

Alina și soțul ei erau împreună de doi ani. În 2018, tânăra a adus pe lume o fetiță, motiv pentru care a decis să se căsătorească cu iubitul ei. Dependent de jocurile de noroc, bărbatul a avut o tentativă de suicid. De asemenea, Alina era amenințată des cu moartea de către acesta, dar nu a depus niciodată plângere la poliție. Tânăra mămică a fost înjunghiată în gât, iar educatoarele i-au acordat primul ajutor. Ulterior, Alina a fost transportată la spital în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o și au dus-o direct în sala de operații. Este în continuare în stare gravă, iar bărbatul care a înjunghiat-o a ajuns și el la spital. Acesta a încercat să se sinucidă, dar rănile nu îi pun viața în pericol.

„O pacientă cu o plagă înjunghiată, la nivelul gâtului, în şoc hemoragic, în stare foarte gravă. Din fericire s-a ajuns repede la spital. La spital, pacienta a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi acum se află în sala de operaţie. A fost preluat şi agresorul care s-a automutilat cu o plagă superficială la nivelul gâtului, care nu-i punea viaţa în pericol”, a declarat  dr. Steluța Coțiu, director medical Ambulanța Brașov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: