Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Craiova. Fetiță de 4 ani dată, dată afară din grădiniță chiar de ziua ei

Caz șocant în Craiova. Fetiță de 4 ani dată, dată afară din grădiniță chiar de ziua ei

Caz șocant în Craiova. Fetiță de 4 ani dată, dată afară din grădiniță chiar de ziua ei

Caz șocant în Craiova. Fetiță de 4 ani dată, dată afară din grădiniță chiar de ziua ei. Fetița de patru ani ar fi considerată copil problemă pentru că este mai activă decât colegii ei. O anchetă se află în desfășurare, după ce familia a reclamat că educatoarele de la grădiniță o marginaliza pe cea mică.

Caz șocant în Craiova. Fetiță de 4 ani dată, dată afară din grădiniță chiar de ziua ei

Potrivit familiei, totul ar fi început încă din primele zile de grădiniță. Energia celei mici le-ar fi deranjat pe educatoare.

De aici, până la a o pune la colţ de fiecare dată, la a o critica, la a-i găsi tot felul de motive ca să o marginalizezi, fără să o apreciezi niciodată, fără să ai un cuvânt frumos, un cuvânt bun, fără să ţi-o apropii, este cale lungă (…) Am sesizat că nepoţica este tristă, că plânge, că nu mai vrea să meargă la această clasă”, spune bunicul fetitei. 

Fetiță de 4 ani dată, dată afară din grădiniță chiar de ziua ei

Totul a început cu data de 6 decembrie, când cea mică nu a fost primită în grădiniță, cu toate că își dorea să își sărbătorească ziua de naștere alături de colegi.Pur și simplu, fetița a fost scoasă afară din grădiniță.

Familia este revoltată și a făcut plângere la inspectoratul școlar care acum inițiează o anchetă.

Momentan, conducere grădiniței refuză să ofere vreo informație legată de acest caz. Psihologii atrag atenția că este nevoie de o pregătire a cadrelor didactice, care nu știu întotdeauna cum să gestioneze situația unui copil hiperactiv.

„Cred că cel mai important este ca acest cadru didactic, în limita resurselor lui de timp, emoţionale, să creeze o relaţie cu copilul, pentru că copiii micuţi funcţionează încă pe ataşament’, susține psihologul, Irina Gruia.

Părinții fetiței au făcut o cerere ca cea mică să fie transferată în alștă grupă.

Citeste si:Maradona, spectacol pe bancă! A căzut pe spate, a plâns și s-a rugat!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: