Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Maramureș. Pădurar împușcat mortal de hoții de lemne

Caz șocant în Maramureș. Pădurar împușcat mortal de hoții de lemne

Caz șocant în Maramureș. Pădurar împușcat mortal de hoții de lemne

Caz șocant în Maramureș. Un caz cutremurător a avut loc în Maramureș. Un pădurar a fost împușcat mortal, miercuri seara. Suspecții sunt hoții de lemne.

Caz șocant în Maramureș. Pădurar împușcat mortal de hoții de lemne

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, tată a trei copii, a fost găsit mort într-o râpă dintr-o zonă muntoasă între localitățile Rogoz și Băiuț. Potrivit Știrile ProTv, pădurarul a fost anunțat de un localnic, că în pădure se află mai mulți hoți de lemne. După câteva ore, pădurarul a fost găsit împușcat cu o armă de vânătoare. Directorul general Romsilva a transmis pe Facebook un mesaj în care condamnă acest eveniment și transmite condolianțe familiei pădurarului.

Mesajul integral al directorului Romsilva

Din păcate aveam o seară tristă ! La Romsilva – Directia Silvică Maramureș, Ocolul silvic Strambu Băiuț in aceasta seara hotii de lemne l-au omorât cu violență pe pădurarul Pop Liviu. Violența a fost extrema, astfel ca nu o pot descrie ! Sunt in judetul Maramureș, pe drumul spre pârâul unde l-au omorât pe acest padurar care avea doar 30 de ani ! Riscurile la care sunt supuși silvicultorii au mare legătură cu violența semănată in societatea românească ! Noi facem lucruri bune: plantăm, creștem și îngrijim pădurea, care este cel mai mare dar hărăzit omului de Dumnezeu ! ⁉️???? Ce au cu noi ? Dumnezeul să-l ierte și să-l odihnească in ceruri !”, a scris directorul Gheorghe Mihăilescu, pe pagina de Facebook.

Anchetatorii cercetează pentru a afla cine sunt vinovații și au dechis un dosar penal pentru omor.

Trei cazuri într-o lună

În 13 septembrie, un pădurar din Ocolul Silvic Pașcani a fost găsit mort în pădure, posibil să fi fost victima unei agresiuni.

Pw 17 septembrie, Romsilva a anunțat că un pădurar din județul Neamț a fost agresat de mai multe persoane. Acestuia i-a fost furată armă de serviciu, o carabină cu care a fost amenințat cu moartea, însă acesta a reușit să fugă și să sune la 112.

Citeste si:Un nou cutremur în Vrancea. Ce magnitudinea a avut seismul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: