Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Prahova. O tânără însărcinată în 9 luni a murit, după ce a plecat de la spital

Caz șocant în Prahova. O tânără însărcinată în 9 luni a murit, după ce a plecat de la spital

Caz șocant în Prahova. O tânără însărcinată în 9 luni a murit, după ce a plecat de la spital. Femeia, care era însărcinată s-a stins acasă. Echipajul ambulanţei care a intervenit, la solicitarea familiei, nu a avut ce să facă.

Caz șocant în Prahova. O tânără însărcinată în 9 luni a murit, după ce a plecat de la spital

Conform Digi24, tânăra în vârstă de 28 de ani însărcinată în 9 luni a murit acasă după ce a fost externată din spitalul Ploiești.

Spitalul Ploiești spune despre tânăra de 28 de ani însărcinată care a murit în localitatea Ariceștii Rahtivani că a fost la spital pentru un control de rutină și nu s-a impus internarea pentru că nu avea probleme. Femeia era însărcinată în 9 luni.

O femeie însărcinată în 9 luni a murit acasă

Conform unui comunicat al Spitalului de Obstretică Ginecologie Ploiești transmis, astăzi, pe toata perioada șederii în spital, femeia a prezentat o stare generală bună.

Am identificat o pacientă de 28 de ani din comuna Ariceștii Rahtivani care s-a prezentat la spital miercuri dimineață, însărcinată în 9 luni. Pacienta s-a prezentat la un control de rutină pentru această perioadă a sarcinii, efectuându-se ecografie și test nonstress, evaluându-se starea mamei și a fătului, prognosticul de naștere fără să se impună spitalizarea continuă. Pe toata perioada șederii în spital, pacienta a prezentat o stare generală bună, a colaborat cu personalul medical, fără să acuze nicio altă simptomatologie. Investigațiile au fost efectuate în regim de spitalizare de zi”, se arată în comunicat.

De asemenea, reprezentanții spitalului din Ploiești susțin că femeia a fost monitorizată permanent pe tot parcursul internării.

Autoritățile au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Citeste si:Ți-o mai amintești pe Mariana Moculescu? Cum arată astăzi fosta soție a lui Horia Moculescu

Loading...