Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Prahova. O tânără însărcinată în 9 luni a murit, după ce a plecat de la spital

Caz șocant în Prahova. O tânără însărcinată în 9 luni a murit, după ce a plecat de la spital

Diagnostic șocant la Târgu Jiu! O gravidă a fost operată de hernie în urma unei dureri abdominale severe! Medicii au realizat în timpul procedurii că era însărcinată în 9 luni

Caz șocant în Prahova. O tânără însărcinată în 9 luni a murit, după ce a plecat de la spital. Femeia, care era însărcinată s-a stins acasă. Echipajul ambulanţei care a intervenit, la solicitarea familiei, nu a avut ce să facă.

Caz șocant în Prahova. O tânără însărcinată în 9 luni a murit, după ce a plecat de la spital

Conform Digi24, tânăra în vârstă de 28 de ani însărcinată în 9 luni a murit acasă după ce a fost externată din spitalul Ploiești.

Spitalul Ploiești spune despre tânăra de 28 de ani însărcinată care a murit în localitatea Ariceștii Rahtivani că a fost la spital pentru un control de rutină și nu s-a impus internarea pentru că nu avea probleme. Femeia era însărcinată în 9 luni.

O femeie însărcinată în 9 luni a murit acasă

Conform unui comunicat al Spitalului de Obstretică Ginecologie Ploiești transmis, astăzi, pe toata perioada șederii în spital, femeia a prezentat o stare generală bună.

Am identificat o pacientă de 28 de ani din comuna Ariceștii Rahtivani care s-a prezentat la spital miercuri dimineață, însărcinată în 9 luni. Pacienta s-a prezentat la un control de rutină pentru această perioadă a sarcinii, efectuându-se ecografie și test nonstress, evaluându-se starea mamei și a fătului, prognosticul de naștere fără să se impună spitalizarea continuă. Pe toata perioada șederii în spital, pacienta a prezentat o stare generală bună, a colaborat cu personalul medical, fără să acuze nicio altă simptomatologie. Investigațiile au fost efectuate în regim de spitalizare de zi”, se arată în comunicat.

De asemenea, reprezentanții spitalului din Ploiești susțin că femeia a fost monitorizată permanent pe tot parcursul internării.

Autoritățile au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Citeste si:Ți-o mai amintești pe Mariana Moculescu? Cum arată astăzi fosta soție a lui Horia Moculescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: